IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Танк прегази Toyota в Германия

При инцидента няма пострадали хора

Танк прегази Toyota в Германия

Танк на германската армия прегази Toyota, управлявана от младо момиче. Инцидентът се случи близо до град Детмолд, провинция Северен Рейн - Вестфалия, като за щастие няма пострадали хора, съобщава местната полиция, цитирана от изданието Local.de.
Танк прегази Toyota в Германия
По предварителни данни, 18-годишната германка, която току-що била взела шофьорска книжка, тръгнала да завива, но не забелязала приближаващата се колона от военна техника. В резултат на това първият танк, управляван от 24-годишен британец, буквално смазал предната част на автомобила.

По щастлива случайност шофьорката се отървала без наранявания, но автомобилът е и за боклука. Пристигналите на мястото на инцидента военни полицаи са категорични, че вината за катастрофата е на водачката на автомобила, но предстои и гражданската полиция да се произнесе по случая.
Танк прегази Toyota в Германия
"Досега не бях попадал в подобна ситуация, още повече че видимостта на пътя бе превъзходна. С екипажа ми сме отлично подготвени, машината също е в перфектно състояние, което позволи да спрем веднага след сблъсъка", коментира британският водач на танка.

Снимки: Polizei Lippe
 

0 от 500
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хасан Джамбазов ( преди 8 години )
    Продавам запазена Тойота Ярис на 1000 км, нов внос, със сервизна история и карана само по германски пътища. Възможен бартер за 20 годишно бмв на 100000000 километра. За контакти Горубляне вляво след светофара.
  • #33
    13 rate up comment 1 rate down comment
    . ( преди 8 години )
    Очаквам съвсем скоро този Ярис да се появи "Нов внос, УНИКАТ, БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ!" в Бг.
  • #32
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Ъ? ( преди 8 години )
    Тия танкове дали не ги правят във Волфсбург?
  • #31
    6 rate up comment 1 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    В окупирана Германия е така англичаните си правят каквото си сакат.Да не говорим че танкове се прекарват на платформи това да не е парад.
  • #30
    12 rate up comment 1 rate down comment
    LEX ( преди 8 години )
    Хора, вие в час ли сте? Каквото и да се публикува тук, без значение дали е хубаво или лошо, вие веднага го обръщате на спор относно марката кола, която участва в "инцидента"... Би ли Полото прегазило танка, Тойота избирали шофьори, които нямат представа от шофиране... Кви са тия глупости бе!?!?!?! Я се осъзнайте малко! Ако беше Дачия, кво? Какво значение има колата в случая? Коментирайте по темата! Ако има нещо да се коментира изобщо! Хора без работа...!
  • #29
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В някоя морга ще й присадят предница и някой кух дошовак ще я купи!
  • #28
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Случката е показателна за това какви шофьори избират марката Toyota - тези дето нямат представа от шофиране.
  • #27
    6 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Ако беше голфче щеше да остане една плоска ламарина като в анимационните филмчета
  • #26
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Радко ( преди 8 години )
    При разпита: Не видяхте ли танка. ..МИ НЕ. ТОЙ Е С КАМУФЛАЖ.
  • #25
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    То не стига че се чува, ами виж го какво голямо животно е този танк, предполага се че дори се е движил с ниска скорост, как може да не го е видяла? Има два варианта, или изобщо не е погледнала пътя а директно си е излязла на главния път, или е сляпа. Предполагам, че сляпа няма как да кара, което води до заключението, че си кара без изобщо да гледа останалите водачи на пътя и си кара все едно е единствената кола по улиците. Такива са най-опасните шофьори. Как няма да видиш колона от танкове???