IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Танк прегази Toyota в Германия

При инцидента няма пострадали хора

Танк прегази Toyota в Германия

Танк на германската армия прегази Toyota, управлявана от младо момиче. Инцидентът се случи близо до град Детмолд, провинция Северен Рейн - Вестфалия, като за щастие няма пострадали хора, съобщава местната полиция, цитирана от изданието Local.de.
Танк прегази Toyota в Германия
По предварителни данни, 18-годишната германка, която току-що била взела шофьорска книжка, тръгнала да завива, но не забелязала приближаващата се колона от военна техника. В резултат на това първият танк, управляван от 24-годишен британец, буквално смазал предната част на автомобила.

По щастлива случайност шофьорката се отървала без наранявания, но автомобилът е и за боклука. Пристигналите на мястото на инцидента военни полицаи са категорични, че вината за катастрофата е на водачката на автомобила, но предстои и гражданската полиция да се произнесе по случая.
Танк прегази Toyota в Германия
"Досега не бях попадал в подобна ситуация, още повече че видимостта на пътя бе превъзходна. С екипажа ми сме отлично подготвени, машината също е в перфектно състояние, което позволи да спрем веднага след сблъсъка", коментира британският водач на танка.

Снимки: Polizei Lippe
 

0 от 500
  • #14
    6 rate up comment 4 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    https://***.youtube.com/watch?v=nscmRHXYbwYПо скоро от тази :)))
  • #13
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ето какво трябва да се случи с всеки *** от тази маркаhttp://***.vbox7.com/play:944439c3?p=favourites&id=1254117
  • #12
    34 rate up comment 0 rate down comment
    Т-86 ( преди 8 години )
    Тая сигурно е с такива бързи реакции, че ако събира охлюви те ще и бягат. Докато се наведе и охлюва се шмугне в храстите. То бива, то може, но чак пък толкова да са зле жените не вярвах. Направо да и вземат книжката. Цял так е това бе хора. ТАНК!!! Ако не го видиш ще го чуеш. Чува се на 200-300 м., а колкото повече приближава, толкова грохота е по-силен. Сирените на полицейските коли са сигурно по-слаби.
  • #11
    17 rate up comment 8 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    Най добрата трошльота прегазената трошльота :D :D :D
  • #10
    15 rate up comment 11 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    Хубава новина ТРОШЛЬОТА друга съдба не заслужава, според мен нарочно се е врязал водача, за да се спаси най накрая от нестихващия УРАГАН ОТ СЕРВИЗНИ АКЦИИ
  • #9
    30 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 8 години )
    Това пък да не видиш колона от танкове не знам каква шматка трябва да е тази. Пък и тия танкове не летят със 100 км та да са я изненадали
  • #8
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Т-72 ( преди 8 години )
    Военните сега ще плащат яко. Колоната не е била обозначена по правилата явно, не е било отбито движението и не е имало на всяка пресечка кола или военнослужещ, който да спира движението, докато колоната премине. Изобщо, нещата са много, много странни. По обществен път танкове по принцип е забранено да минават, освен в някой по-особени случай. Ако минават движението на МПС и пешеходци се СПИРА!
  • #7
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Сега от Тойота да подарят нов Yaris на момичето, нали им прави реклама!
  • #6
    4 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Горките немци винаги правят така, като нямат умствения потенциал да надвият някой почват като последния *** да налитат на бой. И втората световна така, било ги е яд на британската империя и като не са могли да я победят икономически са решили да се бият с нея.
  • #5
    33 rate up comment 0 rate down comment
    КОЙ ( преди 8 години )
    Оправи си терминологията - Вермахт няма вече, има Бундесвер.