IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Танк прегази Toyota в Германия

При инцидента няма пострадали хора

Танк прегази Toyota в Германия

Танк на германската армия прегази Toyota, управлявана от младо момиче. Инцидентът се случи близо до град Детмолд, провинция Северен Рейн - Вестфалия, като за щастие няма пострадали хора, съобщава местната полиция, цитирана от изданието Local.de.
Танк прегази Toyota в Германия
По предварителни данни, 18-годишната германка, която току-що била взела шофьорска книжка, тръгнала да завива, но не забелязала приближаващата се колона от военна техника. В резултат на това първият танк, управляван от 24-годишен британец, буквално смазал предната част на автомобила.

По щастлива случайност шофьорката се отървала без наранявания, но автомобилът е и за боклука. Пристигналите на мястото на инцидента военни полицаи са категорични, че вината за катастрофата е на водачката на автомобила, но предстои и гражданската полиция да се произнесе по случая.
Танк прегази Toyota в Германия
"Досега не бях попадал в подобна ситуация, още повече че видимостта на пътя бе превъзходна. С екипажа ми сме отлично подготвени, машината също е в перфектно състояние, което позволи да спрем веднага след сблъсъка", коментира британският водач на танка.

Снимки: Polizei Lippe
 

0 от 500
  • #24
    11 rate up comment 2 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    "но танкът е Challenger 2"Вярно е Чалънджър2.Интересно се получава.Танк на германската армия,обаче английско производство и го управлява англичанин.Чудно,какво правят английски танкове в Германия???И тази овца ни видяла,ни чула военна колона и то от танкове???Това е танк,чува се от 1 километър,да не е колело.
  • #23
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Шаран -БГ ( преди 8 години )
    Ако "Тойотата" бе прегазила танка, разбирам да е реклама за фирмата ?! Добре че танка не е руски що псувни щеше да отнесе Альошата майко мила.
  • #22
    6 rate up comment 3 rate down comment
    pfff ( преди 8 години )
    Интересно как се движи военна колона по обществен път, без да има ескорт от Военна полиция? Странно
  • #21
    4 rate up comment 8 rate down comment
    по-знаещ ( преди 8 години )
    Те самите немци искат да е така - да ги пазят от червената чума от изток. Като гледат нас как ни съсипаха руснаците и стискат ли, стискат палци да не им е уроки и на тях...
  • #20
    9 rate up comment 3 rate down comment
    знаещ ( преди 8 години )
    В Германия има много военни бази на американците И на англичаните... Там са си от края на Втората Световна...Така че нищо чудно... има места в Германия където немците нямат думата
  • #19
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Айде да познаем, кой е новия форумен мухльоумнищ? Мммм !.
  • #18
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Това ( преди 8 години )
    е най-добрата новина за деня!
  • #17
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Смятай колко са доволни и колко им е отровил живота ВАГена, за да предприемат такова издевателство. И най-важното е че го правят с кеф, че са се отървали от кошницата.
  • #16
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ваг марка доставя много приятни моменти на доволните си клиенти: https://youtu.be/qdHp1lFrnEkhttps://youtu.be/iBVmXukx_Gk
  • #15
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А през това време слон на*ба поло в африка, а после го използва по предназначение - като външен к****