IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Танк прегази Toyota в Германия

При инцидента няма пострадали хора

Танк прегази Toyota в Германия

Танк на германската армия прегази Toyota, управлявана от младо момиче. Инцидентът се случи близо до град Детмолд, провинция Северен Рейн - Вестфалия, като за щастие няма пострадали хора, съобщава местната полиция, цитирана от изданието Local.de.
Танк прегази Toyota в Германия
По предварителни данни, 18-годишната германка, която току-що била взела шофьорска книжка, тръгнала да завива, но не забелязала приближаващата се колона от военна техника. В резултат на това първият танк, управляван от 24-годишен британец, буквално смазал предната част на автомобила.

По щастлива случайност шофьорката се отървала без наранявания, но автомобилът е и за боклука. Пристигналите на мястото на инцидента военни полицаи са категорични, че вината за катастрофата е на водачката на автомобила, но предстои и гражданската полиция да се произнесе по случая.
Танк прегази Toyota в Германия
"Досега не бях попадал в подобна ситуация, още повече че видимостта на пътя бе превъзходна. С екипажа ми сме отлично подготвени, машината също е в перфектно състояние, което позволи да спрем веднага след сблъсъка", коментира британският водач на танка.

Снимки: Polizei Lippe
 

0 от 500
  • #4
    36 rate up comment 0 rate down comment
    ку-ку ( преди 8 години )
    "...18-годишната германка, която току-що била взела шофьорска книжка, тръгнала да завива, но не забелязала приближаващата се колона от военна техника..." - Не била забелязала ли?! Та малки ли са тез машини, уфсъ?!
  • #3
    41 rate up comment 1 rate down comment
    Yamato ( преди 8 години )
    Оправете си статията. Действието се развива в Германия, но танкът е Challenger 2 (британско производство). Такъв на въоръжение във Вермахта няма. И как е възможно танкът да е нa германската армия и в същото време да се управлява от британец?
  • #2
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Танкист ( преди 8 години )
    тоя танков водач що не завил към гората или се плаши, че някой картон от танка му ще се строши?
  • #1
    20 rate up comment 14 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Направо е толупорег от тия със стърчащо приспособление за самозадоволяване на вурстове и подобните! ахахаха