IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Пикапът бе разкрит два дни по-рано от предвиденото

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Официалната премиера на осмото поколение Toyota Hilux е предвидена за 21 май, но тайвански дилър на марката показа детайлни снимки на модела. При това заснетите машини са с няколко нива на оборудване, сред които е и най-високото, отличаващо се със светодиодни дневни светлини и богат интериор.
Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux
Пикапът може да бъде оборудван с кожен салон, многофункционален волан и голям екран на мултимедийната система. Трябва да се отбележи, че разлика във външния вид и интериора между базовата азиатската версия на Hilux и тази, която ще се предлага в Европа, на практика няма да има.

Промените ще настъпят в нивата на оборудване и при двигателите. В Тайланд съперникът на Ford Ranger, Nissan Navara и Mitsubishi L200 ще бъде достъпен с избор от 4 мотора. Това са 2,4-литров дизел в два варианта - 148 и 165 к.с., 2,8-литров дизел (175 к.с.), както и 2,7-литров бензинов атмосферен агрегат със 164 к.с., който със сигурност няма да стигне до Европа.

Скоростните кутии ще бъдат две – механична и автомат с 6 предавки, който заменя досегашния такъв с 5 скорости.

Снимки: Hiluxrevo Thailand

Тагове: toyota hilux
0 от 500
  • #39
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лоша имитация на Форд Рейндьър. Скука!
  • #38
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Пичовете имат Хайлукс,П*чките имат ваг*ни!Точно казано колега!!!
  • #37
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Охооо, ВАГенското ***, когато е притиснато до стената започва да се прави на обидено и да не казва каква кола и какви проблеми е имал, защото за пореден път ще му цъфнат лъжите, които е пускал преди време. Хем се прави на обиден, хем не харесва Тойота, хем уж е имал такава и е имал проблеми и в същото време пише най-много под статии за Тойота. Не си съвсем в ред да ти кажа. Доказваш го непрекъснато.
  • #36
    2 rate up comment 4 rate down comment
    По-скоро..не ( преди 8 години )
    Ами като ти гледам заядливия коментар..нямам никакво намерение да ти казвам каквто и да било..защото нито ще те убедя теб в нещо, нито ти ще ме убедиш..Лек ден ти пожелавам!
  • #35
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вагонче, шизифреничен пристъп ли пак получи, че започна да си пишеш сам и да потвърждаваш после колко си прав? Вземи си медикаментите, че съвсем изтрещя!
  • #34
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ВАГонче, я кажи Тойота кога са купували дизели от БМВ, че не мога да се сетя! Дай модел Тойота с купен дизел от друга компания!
  • #33
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да, ама е прав.
  • #32
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нали ти казах, че си по зле от тези на 4-ти км. Продължаваш да го доказваш. В Карлуково и те са ти колеги по лудост. Местата ли свършиха или си толкова зле, че вече не ти дават клинична пътека. Знаех си, че ще вкараш измислиците, че си имал Тойота и че не си бил доволен от нея. Този път обаче спести подробностите. Я кажи какви проблеми си имал да видим дали помниш какво си лъгал преди! Какъв модел Тойота имаше, че забравих вече?
  • #31
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Leberknoedel ( преди 8 години )
    " със 300 кила батерии и разход 20/100 след 50-тия изминат километър, като свърши тока!"***-злодей, стига си ни разсмивал, това което си описал е немски хибрид, а Тойота са японци. Да не си се опиянил от канцерогенни дизелови изпарения? За цикъл на Аткинсън чувал ли си? Щото и инженерите на Алди не бяха до скоро, ама добре че са Тойота да има откъде да го изкопират.
  • #30
    5 rate up comment 12 rate down comment
    По-скоро..не ( преди 8 години )
    Аз карам японски автомобил (не е Тойота), и съм много доволен. НО имах Тойота и повече не бих си купил кола от тази марка. За мен Тойота са като ВАГ (въпреки че не съм бил собственик на автомобил от групата на ВАГ). Явно си имал или имаш модел от марката (Тойота) и виждаш неща или са важни за теб, които аз не видях..