IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Пикапът бе разкрит два дни по-рано от предвиденото

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Официалната премиера на осмото поколение Toyota Hilux е предвидена за 21 май, но тайвански дилър на марката показа детайлни снимки на модела. При това заснетите машини са с няколко нива на оборудване, сред които е и най-високото, отличаващо се със светодиодни дневни светлини и богат интериор.
Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux
Пикапът може да бъде оборудван с кожен салон, многофункционален волан и голям екран на мултимедийната система. Трябва да се отбележи, че разлика във външния вид и интериора между базовата азиатската версия на Hilux и тази, която ще се предлага в Европа, на практика няма да има.

Промените ще настъпят в нивата на оборудване и при двигателите. В Тайланд съперникът на Ford Ranger, Nissan Navara и Mitsubishi L200 ще бъде достъпен с избор от 4 мотора. Това са 2,4-литров дизел в два варианта - 148 и 165 к.с., 2,8-литров дизел (175 к.с.), както и 2,7-литров бензинов атмосферен агрегат със 164 к.с., който със сигурност няма да стигне до Европа.

Скоростните кутии ще бъдат две – механична и автомат с 6 предавки, който заменя досегашния такъв с 5 скорости.

Снимки: Hiluxrevo Thailand

Тагове: toyota hilux
0 от 500
  • #49
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ВАГонче, зададох конкретен въпрос и не получавам отговор, а обяснения на ученичка. Пак ще ти повторя въпроса, защото явно ти е трудно да го запомниш:КОГА ТОЙОТА СА КУПУВАЛИ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ?
  • #48
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нищо чудно Ford да ги съдят за кражба.
  • #47
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немските таратайки са не само грозни, но за сметка на това са много трошливи. Фена им във форума иска да компенсира този факт, като плюе по лидера на качеството Тойота. Избива някакви комплекси, но освен да буди насмешка сред околните друго не прави с тези свои действия.
  • #46
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Доста злоба в коментара ти. На мен пък Тойота ми харесва и смятам,че имат най-добър дизайн. За мен единица за грозен дизайн е Фолксваген.Проблемът при германските коли е не само ,че са грозни и старомодни,ами и че много се чупят.
  • #45
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Рудолф ( преди 8 години )
    Колата е грозна. Вътре пък е брутално смотама. Дано поне да.работи добре ама като се има предвид че е правена жълти *** надали.
  • #44
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво,перфектна работа от Тойота по традиция. Прекрасен е пикапът,при това и най-издръжливия. Отново браво.
  • #43
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ижте интериора. Крайните духалки са кръгли, средните са правоъгълни или каквото са там. Дизайнът определено не е силната страна на Тойота.
  • #42
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 8 години )
    Тойота Хайлукс си е бойна машина, нарича се пикап само за благозвучие!
  • #41
    9 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    моторите, още малко ако се напънеха, щяха да изкарат и от 2,5 литра цели 90 кс. Това го може само Тойота...Предполагам това са им новите мотори, може би от Исузу
  • #40
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ..ВАГонче, я кажи Тойота кога са купували дизели от БМВ, че не мога да се сетя!..Тойота Версо с какъв дизел е бе?!?! СЕТИ ЛИ СЕ ????