IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Пикапът бе разкрит два дни по-рано от предвиденото

Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux

Официалната премиера на осмото поколение Toyota Hilux е предвидена за 21 май, но тайвански дилър на марката показа детайлни снимки на модела. При това заснетите машини са с няколко нива на оборудване, сред които е и най-високото, отличаващо се със светодиодни дневни светлини и богат интериор.
Тайванци провалиха премиерата на Toyota Hilux
Пикапът може да бъде оборудван с кожен салон, многофункционален волан и голям екран на мултимедийната система. Трябва да се отбележи, че разлика във външния вид и интериора между базовата азиатската версия на Hilux и тази, която ще се предлага в Европа, на практика няма да има.

Промените ще настъпят в нивата на оборудване и при двигателите. В Тайланд съперникът на Ford Ranger, Nissan Navara и Mitsubishi L200 ще бъде достъпен с избор от 4 мотора. Това са 2,4-литров дизел в два варианта - 148 и 165 к.с., 2,8-литров дизел (175 к.с.), както и 2,7-литров бензинов атмосферен агрегат със 164 к.с., който със сигурност няма да стигне до Европа.

Скоростните кутии ще бъдат две – механична и автомат с 6 предавки, който заменя досегашния такъв с 5 скорости.

Снимки: Hiluxrevo Thailand

Тагове: toyota hilux
0 от 500
  • #19
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всеки го предпочита. Дори облъчения оризарски фен, но не го признава, защото озлобен неудачник.
  • #18
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    аз предпочитам да отида на дискотека с Голф а не с Аурис или с Пасат а не с Авенсис
  • #17
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    аз изказах мнение,ти ако ти е кеф ходи на дискотека с пикап каквото е предназначението Амарока такова е и на Toyota Hilux не деля марките като теб
  • #16
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А някъде прочете ли, че е автомобил за всекидневна употреба? За всекидневна градска употреба е Амарока. Него освен да ходиш да пазаруваш, до чалготеката или да правиш кушии на мегдана за друго не става. Изкараш ли го извън пътя и си до там. Тойотата е много яка машина и става за каквото се сетиш. В САЩ и за градски коли ги ползват. В немските и австрийски села е пълно с такива Тойоти. Явно на хората им върши чудесна работа и знаят защо са го купили.
  • #15
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    този пикап е страхотен той е направен за работа да пренесеш малко строителни материали, да превозиш работници, да закараш храна на прасетата в планинататова е неговото предназначение и затова е страхотен....но като автомобил за всекидневна употреба е меко казано неудачен
  • #14
    8 rate up comment 1 rate down comment
    до: Automotive ( преди 8 години )
    Караниците нали се сещаш заради кого стават?Така, че не говори в множествено, а в единствено число! Той е само един и ти много добре знаеш.Както и да е. Само не разбрах мнението ти по отношение статията под която си писал? Имаш ли такова или просто си влязал да правиш забележка на тези, които имат някакво мнение (правилно или не, е без значение). Аз си го казах моето по отношение колата по-долу. само ще добавя, че съм карал тази машина по-предното поколение и тя е просто чудесна за работа.
  • #13
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Automotive ( преди 8 години )
    Абе много сте ми странни масовите коментиращи в тоя сайт... като някакви фанатици сте с тия безпочвени спорове и мерене на *** на компании, които нямат нищо общо с вас. Марките са различни, имат различни ценности, следват различен бизнес модел и познайте - имат различна клиентела, но в крайна сметка за всички има пазар. Вдигнете малко нивото в коментарите, че стана скучно с тези еднообразни, лаишки караници без връзка със статията, под която се намират.
  • #12
    14 rate up comment 8 rate down comment
    SLJ ( преди 8 години )
    Я разкажи за твоите мъки с Тойота! Ще четем научна фантастика в стил Франк Хърбърт, усещам... Разкажи де, разкажи! Кажи за нЕнадеждността на Тойота сега и после разкажи колко по-надеждни са ВАГ-продуктите. Хайде!
  • #11
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ВАГончика, пак е налазил статията. Като не ти харесва какво правиш тук бе льольо? Ходи си коментирай хубавите ВАГонетки! Преди това ти препоръчвам да гледаш:Killing a Toyotaа после си пусни"Top Gear" Polar SpecialМоже след тези кратки филчета да започнеш да разбираш някой неща, но едва ли. Надежда при теб няма никаква...Да е нещо друго да ти го набие човек, но акъл не става!
  • #10
    9 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ягоди,виж сега моето момче през 1996г. Мерцедес имаха двигател 3000кубика дизел с 177 коня ,сега японеца постигна това ниво но теб и другите льольовци щом ви кефи купуваите