IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още снимки на новата Toyota Hilux

Моделът получава новите ESTEC мотори на марката

Още снимки на новата Toyota Hilux

Официални изображения на обновения пикап Toyota Hilux разпространи подразделението на японската марка в Тайланд, където моделът се продава под името Revo.
Още снимки на новата Toyota Hilux
Дизайнът на обновения Hilux вече беше разкрит, след като в интернет изтекоха шпионски снимкина немаскиран продуктов екземпляр на модела. Той е заимстван от представения в Детройт по-голям пикап Tacoma и залага на по-изискани и модерни форми. Освен това светлините на обновения Hilux разполагат с LED технология, а в интериора е поставен голям тъч дисплей.
Още снимки на новата Toyota Hilux
Новата информация разкрива и гамата от мотори. Тя е напълно обновена като ще предлага новоразработените агрегати на Toyota от семейството GD за сметка на старите KD мотори.

Новата гама от ESTEC (Economy with Superior Thermal Efficient Combustion) двигатели ще включва два дизела - с обем 2,4 и 2,8 литра. Първият генерира 160 к.с. и 400 Нм, а по-големият - 177 к.с. и 450 Нм.

Агрегатите са оборудвани с турбо с променлива геометрия и се куплират с автоматична трансмисия с 6 степени.

Очаква се обновеният пикап да бъде представен на 21 май.

 

Тагове: toyota hilux
0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Пиша за *** и сестра ти! Ти знаеш коя е фирмата, дано си плащат данъците! не изкарват лошо....
  • #19
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вярваме ти! Кой е казал, че не ти вярваме? Коя е фирмата за която пишеш?
  • #18
    1 rate up comment 8 rate down comment
    . ( преди 8 години )
    стилът на фаровете на втората снимка е от лансер 2007г.
  • #17
    1 rate up comment 8 rate down comment
    хи хи ха ха лукс ( преди 8 години )
    тука има толкова облъчени! возил съм се неведнъж в ха-ха-лукс, но лукс не видях!абсолютен камион и в дупките и неравностите в Софето ти се разгонва фамилията! явно тука коментират предимно шофьори на камиони, които от КОЛИ си нямат представа! а на снимката добре, че са го снимали срещу фаровете(?!?!) и отдолу-нагоре, та профила да мяза леко на тундра - ето там е истината за пикапи, горките заблудени професионални шофьорчета на самосвали
  • #16
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Самоходен леген.При това грозен!
  • #15
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Йори ( преди 8 години )
    Ами хич не мога да се съглася, че е кой знае какво. А и от мненията по-долу единствения, който сподели личен опит и то в негативен план, бе оплют като провокатор на ВАГ. По-добре го оборете с ваш опит, защото да твърдите, че е много як пикап по принцип е тъпо. А и в цитирания по-долу епизод от Топ Гиър за Hilux Arctic Challenge се използва сериозно модифицирана версия на този пикап. А новите дизели - трагедия. Мерцедес още от 2009 г. масово ползват 2.2 дизел с 204 коня и 500Нм въртящ момент
  • #14
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Рекламата на ФВ Туарег.....много е добра, но да не я цапам......ха ха, и рекламата *** като колата и собственика....ШМАТАРОК......
  • #13
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Както и си знаех, ВАГ-фена се появи и пусна партенката, че бил карал втори служебен Хайлукс. Естествено вкара в поста си Исузу, за да звучи по-достоверно и някой да не си помисли, че е тъпата ***. Да, но е толкова ***, че няма начин някой да го сбърка. Както и да е Исузу са също толкова корави машини, както Тойотите. Всъщност Тойота е съсобственик на тази марка, която е концентрирана в производството на Автобуси, камиони и др. тежки машини.
  • #12
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Кико ( преди 8 години )
    Някой спомена за Исузу? Точно това е по-добро Тойотата, но и тя е един от най-коравите пикапи.
  • #11
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Явно днес всички са собственици или поне са карали Хилукси. Здрави били, не се чупели били, някакви митове и легени на принципа щом е тойота не се чупи и е вечно.