IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дама взе единственият GT-R Nismo в България

Само 50 бройки от върховия Nissan ще бъдат произведени за Европа (Видео)

Дама взе единственият GT-R Nismo в България

Единственият Nissan GT-R Nismo в България вече има собственик. Автомобилът бе показан вчера в един от хангарите на летище София, където собственикът му официално получи ключовете.
Дама взе единственият GT-R Nismo в България
Българският Nissan GT-R Nismo е регистриран на IT компанията Aossia, като ще бъде шофиран предимно от един нейните директори - Станислава Самарджиева.

Автомобилът няма да бъде използван като типична служебна кола, той ще има по-скоро представителна цел.

"Ние сме една от най-иновативните компании на пазара, а Nissan GT-R Nismo е вероятно най-иновативната машина. Автомобилът изцяло съответства на нашата визия, това е причината да го изберем", сподели Самарджиева, чиято фирма разполага с още един GT-R, но от стандартната модификация.
Дама взе единственият GT-R Nismo в България
Доработеният от Nismo Nissan GT-R стои на върха в гамата на марката, като е лимитиран модел. Едва 50 екземпляра са предназначени за Европа, като доставянето на един от тях в България е било истинско предизвикателство.

За да попадне страната ни в квотата, ръководителите на българското представителство на Nissan са водили дълги преговори. Подобно на върховите модели на марки като Ferrari, японците са изискали пълна информация за клиента на GT-R Nismo, едва след което са одобрили сделката, разкри Камен Илчев, оперативен директор Nissan България.

Страната ни има възможност да получи още един екземпляр на GT-R Nismo. Това обаче може да се случи евентуално едва през лятото на следващата година.
Дама взе единственият GT-R Nismo в България
Върховият Nissan GT-R Nismo бе представен за първи път по време на автосалона в Париж през 2014 г. Моделът, който е най-бързата и технологична машина в историята на марката, се задвижва от би-турбо 3,8-литров V6 двигател с 600 к.с., който е силно модифициран от инженерите на Nismo. Спортното подразделение е "пипнало" също така аеродинамиката, която сега предлага допълнителни 100 кг притискаща сила, както и окачването.

Колата е настройвана на легендарното трасе Нюрбургринг, мерило за възможностите на всеки спортен автомобил, където държи рекорда за обиколка за сериен автомобил, произвеждан в голям обем.
Дама взе единственият GT-R Nismo в България
На събитието на летище София компанията Nissan демонстрира още два доработени от спортното й подразделение автомобила - Juke Nismo RS и 370Z Nismo
Дама взе единственият GT-R Nismo в България
Специални гости на премиерата бяха Никол Станкулова и Орлин Павлов, които участват в заснемането на видео „Предизвикателството GT-R”. Предизвикателството към Орлин Павлов е да изпее своя песен, докато професионален пилот го вози на борда на GT-R Nismo. Резултатът вижте във видеото



Предизвикателството към Никол Станкулова трябва да видим съвсем скоро.

0 от 500
  • #43
    42 rate up comment 19 rate down comment
    до смешника долу ( преди 9 години )
    Не знам кой е *** от двамата,но е ясно кой е *** ***!Поне досега в нито един материал публикуван тук/НИТО ЕДИН/ за супер колекции по света в тях никога не е фигурирал Нисан ГТР НИКОГА!Дали в Швейцария,Дали във Великобритания,дали в богатите Емирати или Саудитска Арабия,дали в колекциите на футболисти,известни личностиили артисти НЯМА Нисан! Има Ферари,Мерцедес,Бентли,Порше,Бугати,Астон Мартин,Ягуар,Ламборгини,дори Р8 има,ама Нисан -НЕ!А да сравняваш Бугати с Нисан си е ДИАГНОЗА!
  • #42
    42 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хахахаха,били го продали с огромна отстъпка.ВАГ-фена пак пусна велик бисер и няма начин да не се посмеем.Абе ВАГончо,това да не ти е онзи варел Вейрона,който 10 г. му смъкваха цената,за да могат най-сетне да го разпродадат.Това е Годзила бе ***!Прочети колко се чака за такава кола и как колите са разпродадени за доста време напред.Още повече,че това е лимитирана версия и тук нещата наистина са сериозни и такава кола не се продава на *** и пульо. Тук не можеш просто да извадиш пачките.
  • #41
    38 rate up comment 13 rate down comment
    до: и още идват ( преди 9 години )
    От къде си сигурен в глупостите, които пишеш?! Там ли беше, присъства ли на сделката, свети ли им, като се подписваше договора за покупко-продажба? Ако поне на един от тези въпроси отговориш с ДА може някой да ти повярва, а до тогава си оставаш един глупав хейтър. Виж, това вече е наистина доказано. Сам го доказа...
  • #40
    39 rate up comment 18 rate down comment
    и още идват ( преди 9 години )
    Тези освен в Русия и Великобритания никъде в Европа не вървят!Аз съм сигурен в огромната отстъпка от Нисан за тази рекламна кампания ,еднакво полезна и за Продавача и Купувача!Ако се позаинтересувате малко,ще разберете,че за да се продават в Европа/мисля и в САЩ,но не съм сигурен/ се променят доста неща по спесификацията на производителя.Колкото и да е бърза,тя никога няма да бъде приета в клуба на премиум спортистите Ферари,Ламбо,Порше,Астон Мартин,Р8,Бентли или МакЛарен.
  • #39
    37 rate up comment 14 rate down comment
    Dd ( преди 9 години )
    Bravo za kompaniata. Dano ima poveche takiva. :)
  • #38
    39 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    От 50 бр. за Европа, едно тези бижута ще бъде в България. Браво! Явно дамата и компанията и са доста напред с материала и най-важното са с бели пари, а не такива от куфарчетата, изпрани, препрани, офшорки, държавни проекти и др. подобни. Евала и на нисан, че проверяват хората, които купуват продуктите им. Малко са компаниите с такава политика. Повечето гледат да вземат парата и друго не ги вълнува. За това с немските талиги, можете да видите всякакви ***, чалгари и ***.
  • #37
    37 rate up comment 14 rate down comment
    Dd ( преди 9 години )
    Da de, ama takiva kato teb gledat otsteani i tochat ligi:)))
  • #36
    41 rate up comment 17 rate down comment
    VCX ( преди 9 години )
    Защото е евтина джапанка...в сравнение с марките.
  • #35
    33 rate up comment 16 rate down comment
    Dd ( преди 9 години )
    Yavno ne mojesh da si pozvolish da pregovaryash s Mercedes?:)
  • #34
    38 rate up comment 16 rate down comment
    а хъ ( преди 9 години )
    Не бе,не бе ,.Братчед странно е що до тук не стигне некоя лимитирана серия на БМВ,Мерцедес Порше и т.н. ,а с такава лекота Японците дават този суперапортист с толкова малко броики да се кара тук,нали .интересно или??