IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи S4-версията на WRX

Двигателят на седана е форсиран до 300 к.с.

Subaru представи S4-версията на WRX

Компанията Subaru официално представи специална версия на последното поколение на седана WRX, която носи името S4. Тя разполага със същия 2.0-литров турбо-мотор, който има и стандартният WRX, но мощността му е форсирана от 268 к.с. и 350 Нм до 300 к.с. и 400 Нм.
Subaru представи S4-версията на WRX
Двигателят на Subaru WRX S4 работи само с вариаторна трансмисия Sport Lineartronic с осем "виртуални" предавки. Засега японците не разкриват характеристиките на седана. Стандартният WRX със същия мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди, а максималната му скорост е 240 км/ч.
Subaru представи S4-версията на WRX
При версията S4 инженерите на Subaru за увеличи твърдостта на каросерията и са променили окачването. Всички допълнения се правят, за да може автомобилът да оправдае 4-те букви с в името си - Sports performance (спорт), Safety performance (безопасност), Smart driving (умно управление) и Sophisticated feel (рафиниране на усещанията).
Subaru представи S4-версията на WRX
В оборудването на модела са включени електрическа ръчна спирачка (за първи път при WRX), а също така и пакет за безопасност EyeSight, който включва система за следене на лентата на движение и за следене на мъртвата зона, функция за разпознаване на пътните значи, система за предотвратяване на сблъсък при ниска скорост и активен круз-контрол.

На японския пазар цената на Subaru WRX S4 е 32 200 долара. Засега не е известно дали моделът ще се предлага и в други държави.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru wrx s4
0 от 500
  • #21
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    Между другото двулитровия двигател ФА20 си е стнадартно 300 к.с и 400 Нм въртящ момент, не съм сигурен защо в новия ВРХ го направиха 265 к.с. Вгражда се във Легаси ГТ.
  • #20
    9 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не съм чул за турски Аудита. В турция само Тойота произвеждат бракуваната си стока. С меню на Турски и подарък комплект дискове с маанета. Както и рекламни брошурки за ползите от сюнета и.
  • #19
    11 rate up comment 22 rate down comment
    ss ( преди 9 години )
    При условие, че към всяка забележка има и снимка, трудно ще убедиш някой, че германците са манипулирали теста. А и Субару никога не са имали слава на качествени коли. Това не е тайна за никой.
  • #18
    13 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубаво Аутобилд лъжел ами я отвори форумите на Субару. Там хората си пишат Субару на 100К. Километра си е за основен ремонт. Ако искаш да имаш Субару трябвало да се подготвиш психически и финансово на всеки 100к квм. Да вадиш мотора и ремонт. Ако го караш пък с газово още по често ще го васдиш. *** и прочети. Или и собствениците на субару лъжат? Единствения, който нищо не знае и лъже тук си ти Дошо. Никога не си карал Субару, но пък знаеш кое как е. Ти и Тойота много хвалеше, ама Тойота задръсти сервизите, смляха е с глоби и милионите и клиенти я пукнаха от дела.
  • #17
    11 rate up comment 16 rate down comment
    79063 ( преди 9 години )
    Дизайна му щеше да е актуален ако бяхме 2005 година някъде. Динамиката му също не е впечатляваща. Имам чувството че от години стоят на едно и също място. Поне шрифта на "S4" да бяха сменили не да го пишат като при "Ауди".
  • #16
    11 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    честно казано след това което пише АБ за СУБАРУ, никак не ми се четат статии за тази марка . и после се чудят защо им спадат продажбите
  • #15
    18 rate up comment 21 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    "Subaru са нещо на нивото на Дачия. Вижте АутоБилд от четвъртък."SS, сега остава да ни кажеш, че все още чакаш от АутоДебил да ти пратят чисто ново Ауди по Дядо Коледа и нещата при теб ще си дойдат на мястото! :)Деца, въздишайте си по грманските премиуми и оставете който разбира да си кара Субарутата. Колкото до оня, дето разправя, че харектиристиките на ВРХ биле смешни, ами ако малко повече знаеше, ВРХ е позициониран малко над обикновената Импреса, за леко по спортно каране! Има и ВРХ СТИ
  • #14
    42 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    На последните модели АЛУДИ и Голф навигацията е само на турски език и CD то тръгва само на кючек и чалга.
  • #13
    11 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прав сси. Наистина излиза, че феновете на Субару са чалгаджии.
  • #12
    10 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да, смешници, със снимки на ръждата по ръбовете на вратите и уреда как показва 75 микрометра лаково покритие. Пишат за сравнение, че на предишния участник в теста, Hyundai i40, лаковото покритие е било 215 микрона. И това ли си измислят? Сигурно има светована конспирация как да очернят Субару ,... и/или Пежо от онзи ден.