IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи S4-версията на WRX

Двигателят на седана е форсиран до 300 к.с.

Subaru представи S4-версията на WRX

Компанията Subaru официално представи специална версия на последното поколение на седана WRX, която носи името S4. Тя разполага със същия 2.0-литров турбо-мотор, който има и стандартният WRX, но мощността му е форсирана от 268 к.с. и 350 Нм до 300 к.с. и 400 Нм.
Subaru представи S4-версията на WRX
Двигателят на Subaru WRX S4 работи само с вариаторна трансмисия Sport Lineartronic с осем "виртуални" предавки. Засега японците не разкриват характеристиките на седана. Стандартният WRX със същия мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди, а максималната му скорост е 240 км/ч.
Subaru представи S4-версията на WRX
При версията S4 инженерите на Subaru за увеличи твърдостта на каросерията и са променили окачването. Всички допълнения се правят, за да може автомобилът да оправдае 4-те букви с в името си - Sports performance (спорт), Safety performance (безопасност), Smart driving (умно управление) и Sophisticated feel (рафиниране на усещанията).
Subaru представи S4-версията на WRX
В оборудването на модела са включени електрическа ръчна спирачка (за първи път при WRX), а също така и пакет за безопасност EyeSight, който включва система за следене на лентата на движение и за следене на мъртвата зона, функция за разпознаване на пътните значи, система за предотвратяване на сблъсък при ниска скорост и активен круз-контрол.

На японския пазар цената на Subaru WRX S4 е 32 200 долара. Засега не е известно дали моделът ще се предлага и в други държави.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru wrx s4
0 от 500
  • #41
    0 rate up comment 4 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Не ти ли омръзна да пишеш глупости през цялото време?
  • #40
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Японското фенче издивя като разбра, че АутоБилд направиха на пух и прах Субару с факти какъв *** са колите им.
  • #39
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Субару и технологии...?! Я кажете поне една технология на тия нещястници, че ми стана интересно. Боксерните двигатели не са тяхно изобретение, нито 4х4 което ползват. Пълни кавали!
  • #38
    2 rate up comment 9 rate down comment
    зой ( преди 9 години )
    фенчетата на този фалирал кокошарник така и не си признават какво недуразумение карат...
  • #37
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Лондончанина ( преди 9 години )
    Как ме забавлявате преди работа и идея си нямате :D CL-а нямало да раждяса - кал виждал ли е някога, на бмв събор ходил ли е да вади баварци :)? Айде гроздето е на високо и е кисело ама направо горчи, базовата цена на субаро е ниска, фраш с екстри,страхотни двигатели, визия, рали история и пр.Предлагам да завършите гимназията и да си вземете хляба в ръце, а не де стоите тук и да коментирате марката с най-добрата система 4х4 symmetrical all wheel drive !
  • #36
    4 rate up comment 14 rate down comment
    и все пак.. ( преди 9 години )
    .. леко с брадвето да не порежете!хахаха
  • #35
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да, ама в Швейцария яко Субита ръчкат. Ауто Билд се чете там.
  • #34
    13 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не разбирам обаче защо им е на германците да оплюват Subaru целенасочено..??? Тя е една третокласна фирмичка със символични продажби, а в Европа направо липсват. На практика са нулев фактор на автомобилния пазара.
  • #33
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Феновете на ваг и феновете на ****ин са едни и същи болни мозъци - само плещят неква скапана пропаганда и чакат всички да им повярват на бълнуванията! хубавото е, че интернет помага на все повече хора да различат гнусната пропаганда от истината!
  • #32
    11 rate up comment 17 rate down comment
    фф ( преди 9 години )
    харесвам много Субару, страхотни коли са..."работливи" така да се каже, въпреки, че напоследък много свалиха качеството....и Хонда Джаз е страхотна кола...но всички те нямат това което се казва КЛАСА...а Вие си говорете, от това алуминиевото купе на моята CL-класа няма да хване ръжда