IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи S4-версията на WRX

Двигателят на седана е форсиран до 300 к.с.

Subaru представи S4-версията на WRX

Компанията Subaru официално представи специална версия на последното поколение на седана WRX, която носи името S4. Тя разполага със същия 2.0-литров турбо-мотор, който има и стандартният WRX, но мощността му е форсирана от 268 к.с. и 350 Нм до 300 к.с. и 400 Нм.
Subaru представи S4-версията на WRX
Двигателят на Subaru WRX S4 работи само с вариаторна трансмисия Sport Lineartronic с осем "виртуални" предавки. Засега японците не разкриват характеристиките на седана. Стандартният WRX със същия мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди, а максималната му скорост е 240 км/ч.
Subaru представи S4-версията на WRX
При версията S4 инженерите на Subaru за увеличи твърдостта на каросерията и са променили окачването. Всички допълнения се правят, за да може автомобилът да оправдае 4-те букви с в името си - Sports performance (спорт), Safety performance (безопасност), Smart driving (умно управление) и Sophisticated feel (рафиниране на усещанията).
Subaru представи S4-версията на WRX
В оборудването на модела са включени електрическа ръчна спирачка (за първи път при WRX), а също така и пакет за безопасност EyeSight, който включва система за следене на лентата на движение и за следене на мъртвата зона, функция за разпознаване на пътните значи, система за предотвратяване на сблъсък при ниска скорост и активен круз-контрол.

На японския пазар цената на Subaru WRX S4 е 32 200 долара. Засега не е известно дали моделът ще се предлага и в други държави.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru wrx s4
0 от 500