IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи S4-версията на WRX

Двигателят на седана е форсиран до 300 к.с.

Subaru представи S4-версията на WRX

Компанията Subaru официално представи специална версия на последното поколение на седана WRX, която носи името S4. Тя разполага със същия 2.0-литров турбо-мотор, който има и стандартният WRX, но мощността му е форсирана от 268 к.с. и 350 Нм до 300 к.с. и 400 Нм.
Subaru представи S4-версията на WRX
Двигателят на Subaru WRX S4 работи само с вариаторна трансмисия Sport Lineartronic с осем "виртуални" предавки. Засега японците не разкриват характеристиките на седана. Стандартният WRX със същия мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди, а максималната му скорост е 240 км/ч.
Subaru представи S4-версията на WRX
При версията S4 инженерите на Subaru за увеличи твърдостта на каросерията и са променили окачването. Всички допълнения се правят, за да може автомобилът да оправдае 4-те букви с в името си - Sports performance (спорт), Safety performance (безопасност), Smart driving (умно управление) и Sophisticated feel (рафиниране на усещанията).
Subaru представи S4-версията на WRX
В оборудването на модела са включени електрическа ръчна спирачка (за първи път при WRX), а също така и пакет за безопасност EyeSight, който включва система за следене на лентата на движение и за следене на мъртвата зона, функция за разпознаване на пътните значи, система за предотвратяване на сблъсък при ниска скорост и активен круз-контрол.

На японския пазар цената на Subaru WRX S4 е 32 200 долара. Засега не е известно дали моделът ще се предлага и в други държави.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru wrx s4
0 от 500
  • #71
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Явно не си ходил в Германия!!!
  • #70
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    и 300 пъти да напише, че японците нямат проблеми с качеството, си остава само добро пожелание и не означава, че някога ще се случи. Огромните сервизни акции изобщо не са проблем с качеството, муха, ха, ха, ***!
  • #69
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Немската табуретка е гордоста на мазния *** *** и на гетото.
  • #68
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Японците са единствените на света които нямат проблем с качеството.Проблем с главата имат балканските напити кухи *** които бачкат за 300лв и ги правят луди шефовете им.Довечера след тежкия работен ден като отидат до чалготеката с тракащите си ФАЛШВАГЕНИ и ударят по един кючек ще им мине.
  • #67
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Немските рикши никога не могат да си мечтаят за качеството и успехите на рали подиума на Субару.Субару в целия свят звучи нещо много специално.Не е за кухи чалгарски кратуни.
  • #66
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    E, по-долу ви доказват, че яппонците и особено Субару имат голям проблем с качеството. Каквото и да фъфли простия дапан-фен са просто празни приказки без нито един факт.
  • #65
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ярославе - мамин - ти изписа 100 коментара анонимно и накрая един с твоя ник - не си наред с главния брато
  • #64
    13 rate up comment 4 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    Какво толкова сте го заяли това Субару.Бегачка е колата.Е сигурно не е върха,има и по-зле има и по-добри.Аз съм фен на Ауди и карам Ауди,ама ако имам възможност бих пробвал едно такова Субару по някоя писта.Не искам да го притежавам,не за друго,а заради поддръжката,която ще струва майка си и баща си.Обаче за кеф естествено не бих отказал,пък даже и само да се повозя.А и между другото,Хонда все още не произвежда самолети,все още е в процес на изпитания самолета им.Но ще започнат,някой ден.
  • #63
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пуф,паф,пуф,паф,трака,трак,трака,трак,пазете се АЛУДИТО се задава.Да им имам на швабите технологиите.
  • #62
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Японците ако не бяха измислили роботите пръдливите шваби щяха да си пройзвеждат автомобилите с чук и тесла още.