IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Серийното производство на спортното купе бе официално потвърдено

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Концепцията Lexus LF-LC, която видяхме за първи път през миналата година в Детройт, ще се произвежда серийно. Това разкри Брайън Смит, вицепрезидент на отдела по маркетинг в Lexus.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Lexus LF-LC е спортно купе, фокусирано върху водача, което предлага място четирима в салона си. Задвижването му е хибридно, но към момента се знае единствено, че системата Advanced Lexus Hybrid Drive ще използва предноразположен двигател и задвижване към задните колела.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Конкретни подробности за бъдещата спортна кола на луксозната японска марка липсват, но се предполага, че моделът ще се превърна в спортен флагман на Lexus и ще конкурира на пазара автомобили от ранга на Porsche 911 Turbo и Aston Martin Vantage.

Има и спекулации, според които Lexus LF-LC ще бъде наследник на култовата Supra, която в своя нов вид ще използва архитектурата на BMW 6-Series.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
С този бъдещ модел японската марката иска да разчупи настоящата си гама автомобили, като я обогати с нови, нишови предложения. А сред тези нови модели, освен купето LF-LC, ще се появяват напълно нови кросовър и голям SUV, уточни вицепрезидентът в отдела по маркетинг в Lexus.

Източник: Wardsauto. Снимки: Lexus

Тагове: lexus lf-lc
0 от 500
  • #33
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Гошко ( преди 11 години )
    Ами точно затова го харесват,заради неговата сдържаност и традиция която показва модела с годините. Дизайнът на голфе еволюционен, надграждан и подобряван с всяко поколение без това да променя същноста на модела. Други пък харесват разнообразието, с всяко поколенио производителите да предлагат различна визия, като едва ли не само името на модела е същото, както при повечето японски производители.
  • #32
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Гошко ( преди 11 години )
    Това че не ги харесват в Европа,не значи че не го разбират.Какво има да му разбираш: или ти харесвва,или не ти харесва. Красотата е субективно понятие. Всичко е до бит,културни,естетически нагласи,усет,възприятие. Дори в Европа да речем севрните народи имат различни разбирания за дизайн(интериорен или промишлен) и естетика от южните европейци.Някои не разбират защо Голф се харесва толкова,тъй като дизайна му не е "извънземен".
  • #31
    5 rate up comment 2 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Да колата е страхотна,но пак няма да я разберат в Европа.Да и САЩ е добре,но пък всеки иска да продава в Европа и най вече в Германия.Затова и Крайслер се събра с Даймлер.Страхотна,но твърде неразбираема за вкуса на Европейците.Затова им предлагам два проекта за Европа.Единия е видоизменен за Европа,както навремето изменяха колите от Европа за Америка,а другия е същия,но с изцяло ново купе за Германия.Пуснете на голям екранhttp://imageshack.us/photo/my-images/109/9664704571701415249.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/132/aczagato01.jpg/
  • #30
    8 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    4ereshkata na tortata
  • #29
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Германи, откъде го изфантазира това изявление на говорител на БМВ??? Ей, първенци сте по фантасмагориите заблудените вурстчета, още ви държат методите на Гьоринг.
  • #28
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Като гледам, тази добавка със спекулацията за евентуалната съвместна разработка, отново е лепната, тоест, внущението да е-без немци по-хубав автомобил не може да се направи.
  • #27
    9 rate up comment 1 rate down comment
    888888 ( преди 11 години )
    Пълна лудница!
  • #26
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    За мен този дизайн на Лексуса e най-спиращия дъха на почитателите на непредставимото! Извънземните вече си го копнаха отвисоко :), щом могат :)
  • #25
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Герману, аз съм твой фен :)))
  • #24
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    предполагам минусите които слагате идват от безсилието пред истината.е,то това ви остана...