IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Серийното производство на спортното купе бе официално потвърдено

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Концепцията Lexus LF-LC, която видяхме за първи път през миналата година в Детройт, ще се произвежда серийно. Това разкри Брайън Смит, вицепрезидент на отдела по маркетинг в Lexus.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Lexus LF-LC е спортно купе, фокусирано върху водача, което предлага място четирима в салона си. Задвижването му е хибридно, но към момента се знае единствено, че системата Advanced Lexus Hybrid Drive ще използва предноразположен двигател и задвижване към задните колела.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Конкретни подробности за бъдещата спортна кола на луксозната японска марка липсват, но се предполага, че моделът ще се превърна в спортен флагман на Lexus и ще конкурира на пазара автомобили от ранга на Porsche 911 Turbo и Aston Martin Vantage.

Има и спекулации, според които Lexus LF-LC ще бъде наследник на култовата Supra, която в своя нов вид ще използва архитектурата на BMW 6-Series.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
С този бъдещ модел японската марката иска да разчупи настоящата си гама автомобили, като я обогати с нови, нишови предложения. А сред тези нови модели, освен купето LF-LC, ще се появяват напълно нови кросовър и голям SUV, уточни вицепрезидентът в отдела по маркетинг в Lexus.

Източник: Wardsauto. Снимки: Lexus

Тагове: lexus lf-lc
0 от 500
  • #83
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Невероятно красив и високотехнологичен автомобил. Вътре е като космически кораб. Ако излезе в този формат ще изтрепе конглокенцията.
  • #82
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    ти си неспасяем-пасат или хонда,какво значение?или лексус?или...все коли за хора без значение.не са нито мерцедес,БМВ или ауди.и да Ф-150 е институция и там зад голямата вода е престижен.това е културата на Америка.ако има такава.имам работа а ти си повтаряш едно и също.ако това ще те успокои.ТИ СИ НАИ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ЧОВЕК,ЛЕКСУСА Е СУПЕР,И КАКВОТО КАЖЕШ.
  • #81
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    лека:)
  • #80
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Отново не прочетох отговор. Ти раздели мъжете на успяли и неуспяли. Семейните мизерници под чехъл, които комбинират ""престижа""на пасата с семейното удобство от коя категория са? Или са трета?-АМИ ЯВНО НЕУСПЕЛИ ЩОМ КАРАТ ТОВА СЕМЕИНО ВОЗИЛО.И какъв престиж има в дизелово комби , и то Пасат?! ВЪН ОТ ДРЕБНОТО ЗАЯЖДАНЕ,ПАСАТ Е ИНСТИТУЦИЯ.ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО. деиствително -чао тоя разговор не води никъде.
  • #79
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    не убеждавам защото не ме интересува чуждото мнение.то е въпрос на опит-аз имам много такъв.толкова много,че колите вече са ми банално ясни.както и повечето хора,с техния егоцентризъм.моито е вярно,аз съм прав,светът се върти заради мен и моето мнение.аз съм интелигентен,добър шофьор,аз знам и мога.Е ,И?нищо от това няма никакво значение.други са целите на живота.не убеждавам,изказвам мнение.защото не ме интересуват чуждите убеждения.лека.
  • #78
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Защо мъжът без пари да кара Хонда като навсякъде е пълно с дизелови Пасати от 98-***-2000 год.?Това успяли или неуспяли мъже са?-защото са семеини мизерници под чехъл и комбинират престижа на пасата с семеиното удобство.стига баналности.
  • #77
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Нека позная - Ти харесваш стар модел на Ауди или БМВ. И затова караш такова. -банално и невярно.дваж пъти по банално и направо наивно.щастлив съм защото няма какво да доказвам.а и не искам.моя път е мои , не твои.затова няма спор.всеки има нужда от своя път.само несигурните се опитват да убедят другите,за да си повярват сами.
  • #76
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    ПИТАХ - Мъжът харесва Майбах,кара Шкода - Коя е мъжката кола.еми то отговора както са посочили от форбс е в процентите и цената.ако повече хора без финансови ограничения си купят маебах-тогава тои.ако си купят шкода-тя.ако парите са решаващ фактор тогава класация-няма.нещо неясно?
  • #75
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    "Личи ти ,че това ти е досадно, но не е нито провициален израз ,нито коплекси. Просто едни го имат,а други ен са дфостигнали този етап в еволюцията и се радват на неща като децата."-деиствително ли манията ти че си интелигентен е едничката ти радост.това е жалко за тебе.какво значение има.добре *** съм.но щастливо ***.не изгарям от нерви.и не доказвам.сигурен съм.
  • #74
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    не какво харесва-какво ползва.това ви е трудно да разберете.парите са определящи.може да го харесва,но е запазено за мъжете понеже се предполага че в тях са парите.поне в повечето случаи и могат да карат каквото поискат.мъже без пари са неуспели съответно се приравняват на жена и карат хонда...поради липса на друга възможност.нещо неясно?