IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Серийното производство на спортното купе бе официално потвърдено

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Концепцията Lexus LF-LC, която видяхме за първи път през миналата година в Детройт, ще се произвежда серийно. Това разкри Брайън Смит, вицепрезидент на отдела по маркетинг в Lexus.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Lexus LF-LC е спортно купе, фокусирано върху водача, което предлага място четирима в салона си. Задвижването му е хибридно, но към момента се знае единствено, че системата Advanced Lexus Hybrid Drive ще използва предноразположен двигател и задвижване към задните колела.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
Конкретни подробности за бъдещата спортна кола на луксозната японска марка липсват, но се предполага, че моделът ще се превърна в спортен флагман на Lexus и ще конкурира на пазара автомобили от ранга на Porsche 911 Turbo и Aston Martin Vantage.

Има и спекулации, според които Lexus LF-LC ще бъде наследник на култовата Supra, която в своя нов вид ще използва архитектурата на BMW 6-Series.
Зелена светлина за Lexus LF-LC
С този бъдещ модел японската марката иска да разчупи настоящата си гама автомобили, като я обогати с нови, нишови предложения. А сред тези нови модели, освен купето LF-LC, ще се появяват напълно нови кросовър и голям SUV, уточни вицепрезидентът в отдела по маркетинг в Lexus.

Източник: Wardsauto. Снимки: Lexus

Тагове: lexus lf-lc
0 от 500
  • #43
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Марка AudiМодел RS4Подмодел RS4 AvantМодификация 2.7 T (380 Hp) Брой врати 5 Мощност 380 к.с.Редактирай тази колаМаксимална скорост 250 км/ч Ускорение от място до 100 км/ч 4.9 с. Обем на резервоара 62 л. Година на пускане в производство 1999 г. Година на спиране от производство 2001 г.
  • #42
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Марка BMWМодел MПодмодел M3 Coupe (E36)Модификация 3.2 (321 Hp)Р Брой врати 2 Мощност 321 к.с. Максимална скорост 250 км/ч Ускорение от място до 100 км/ч 5.1 с. Година на пускане в производство 1995 г. Година на спиране от производство 1995 г.-нормално Е36 произвеждано 1 година,без кои знае какви претенции...
  • #41
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Марка ToyotaМодел SupraПодмодел Supra (A8)Модификация 3.0 i 24V T-turbo (330 Hp) Мощност 330 к.с. Максимална скорост 250 км/ч Ускорение от място до 100 км/ч 5.1 с.Година на пускане в производство 1993 г. Година на спиране от производство 2002 г.това ще да е супер автомобила на тоиота от 93-2002г.
  • #40
    2 rate up comment 10 rate down comment
    RRE ( преди 11 години )
    Tova ako e do 50 hiliadi evro s vsi4ki extri,moga i da se zamislia
  • #39
    3 rate up comment 11 rate down comment
    RRE ( преди 11 години )
    Tova i v serviza ne mogat da go opraviat.Muhahahaha
  • #38
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Там в т.2 пише че Тойота и БМВ са се споразумяли да направят проучване за обща платформа за среденоразмерен спортен автомобил до края на 2013. Като двете компании щели да комбинират, повтарям - КОМБИНИРАТ (!!!) технологиите и опита си за да се максимизира удовлетвореността на клиентите. Двете компании щели да имат обща визия за по-нататъчно разработване на спортен автомобил. Никъде не става въпрос че само БМВ щели да бъдат ангажирани с "архитектурата и компонентите на този бъдещ автомобил".
  • #37
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Германи, това което си цитирал не е официална информация, а несполучлива интерпретация на твърдение с неясен произход, т.е дезинформация отпреди 8 месеца. Точно като по Гьоринг. На корпоративния сайт на БМВ груп намираме следната официална информация, отпреди 2 месеца: http://***.bmwgroup.com/e/0_0_www_bmwgroup_com/investor_relations/corporate_news/news/2013/Vertragsunterz_Toyota_Jan_13.html
  • #36
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Корнелия Нинова ( преди 11 години )
    Зелена светлина за още МНОГО-МИЛИОННИ сервизни АКЦИИ и скъсани нерви за много пари
  • #35
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Герману, Герману, Герману.......... :)))
  • #34
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    г-н Nero,на едно от изреченията в статията-точно над последната снимка-има текст оцветен в червено.може би не знаете,но ако натиснете с левия бутон на мишката върху него,ще стигнете до друга статия в която е посочана ангажираноста на БМВ с "архитектурата и компонентите на този бъдещ автомобил",става въпрос за този лексус.съжалявам,но не разбрах какво има общо има нацизма и г-н Гьоринг с този автомобил,както и посочения от вас продукт на немската месарска промишленост.съжалявам.