IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Yaris

8.6
Закупена: 2011 г., Пробег: 90.000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
10
Оборудване
8
Пространство
8
Цена/Качество
9
Качество на материалите
8
Разход на гориво
10
Удоволствие от шофирането
8

Какво не ти харесва

  • ограничена видимост назад
  • малък багажник
Toyota Yaris От: automedian 28.04.2015 5552 прочитания 19 коментара
Начин на ползване:
ежедневно
На кое качество на автомобила най-много държиш:
надеждност, комфорт, икономичност
Начин на каране:
икономично
Допълнителни бележки
колата, която ме направи фен на Тойота. за 90 хил.км сменени четки на динамото и две крушки - на фара и стопа. смана на маслото на Д4Д- на 15,000 км...количката е вече на 8 години и общо 335,000 км , но докато подуши ключът пали на момента. разход в града 5/100 извън - 4.
0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Майна ( преди 8 години )
    "уважаващ себе си" - Баце като ми напишеш че си на първо място за сигурноста и след това ми продължиш , цитирам "...след това е спирането и стабилността при екстремни завои, ако недай си боже ти се наложи да заобикаляш екстремно нещо на пътя... " Ми , *** , то това са ти системите за сигурност .Моля такива дето не са виждали АЗЛК на живо да не се чувстват длъжни да пишат в тоя саит . То и без друго списващите в него достатъчно го на*ат ;)
  • #15
    3 rate up comment 2 rate down comment
    morrisblue ( преди 8 години )
    За завистта и злобата почивен ден няма,аз също карам японски автомобил и мога да кажа само това. Да така е надеждни са японските автомобили имам съседи с френски и немски автомобили все по нещо ремонтират,а съседа ми по паркинг е вдигнал ръце от стария си голф3.Карай си Ярисчето и си свиркай а да надеждността за нашата реалност е много важна,защото скъпо струващи ремонти не са по джоба на обикновения българин каращ кола, която му върши работа в ежедневието.
  • #14
    9 rate up comment 8 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    ТТТ-то е типичното празноглаво хейтърче ,което не е помирисвало Тойота и аз ще ти кажа,че си един долен, отвратителен лъжец, на когото не трябва да се обръща внимание и точка!
  • #13
    8 rate up comment 8 rate down comment
    ТТТ ( преди 8 години )
    Като чета това, разбирам че българина обича да му е гадно...Половин година карам такава тоалетничка, 2009та година, точно D4D 1.4, 90кс, с роботизираните скорости и е само на 30 000км..Е, отврата е .. Никаква видимост назад, Седалките са като пейки и след час седене се чуствам като дископатична бабичка, софта на скоростите е слабоумен и на 20км/ч моментално връща 1ва, а върха на сладоледа е разхода - Градско 7.5-8,5 л/100, а прословутото 5.4л е на магистрала със 120км/ч (накратко казано Ламя
  • #12
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всички собственици на Тойота казват едно и също..Големи пробези,дълги години експлоатация а ремонтите са изгорели крушки и смяна на консумативи.Ще взема аз да си купя една тойота да видя вярно ли е..
  • #11
    5 rate up comment 4 rate down comment
    ха-ха ( преди 8 години )
    за какво му било ферари!!! -за да го пуснеш за такси
  • #10
    11 rate up comment 3 rate down comment
    уважаващ себе си ( преди 8 години )
    най-важното качество на един автомобил за нормалния човек е СИГУРНОСТА! в ннего си ти и семейството ти! след това е спирането и стабилността при екстремни завои, ако недай си боже ти се наложи да заобикаляш екстремно нещо на пътя.След това е комфорта-шум,окачване,пространство. надеждността е чак тогава,т.е.на последно място. а,да надеждността е 1 за служебните коли.
  • #9
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Бай Коста ( преди 8 години )
    Колата и жената трябва да са надеждни. Пък Аутомотив ако иска, да си вземе вълнуващи. Тогава ще се вълнува дали ще успее да се върне вкъщи с колата и дали ще завари жена си там. Вълненията трябва да са под контрол.
  • #8
    15 rate up comment 10 rate down comment
    doc/доц ( преди 8 години )
    Аутомотив,лошото е ,че при много немски и френски модели,да не говорим за италиански, проблемите им започват от 15-20 000 километра. Може би дребни,но дразнещи.Не това са очаквали хората,нали?
  • #7
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Automotive ( преди 8 години )
    @доцХумора настрана, ако Пешо от съседния вход имаше пари за нов Golf и като стане на 3-4 години да го сменя пак с нов Golf, не мисля че би му се налагало да лежи под него