IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo 164

9.5
Закупена: 2012 г., Пробег: 34000 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
9
Оборудване
10
Пространство
10
Цена/Качество
10
Качество на материалите
10
Разход на гориво
7
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • трудно се намират части
Alfa Romeo 164 От: Dinki 01.06.2014 2274 прочитания 8 коментара
Начин на ползване:
ежедневно
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Начин на каране:
градско
Допълнителни бележки
Снимки
Alfa Romeo 164
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    batvas ( преди 8 години )
    Продължение: определението ми не е сляпо и я сравнявам и с новите модели на Алфа и с БМВ 5-ца, както и с притежаваните в момента от мен Голф 4 и МБ ЦЛК V8 . Все по нови коли, но не са по добри от 164-ката. В момента ако намеря много запазена и на мялко километри веднага сменям голфа за нея. За 7 години аз съм сменил само свещи, един кабел за свещи,една помпа за 36 лева, накладки, дискове и ремонт на климатика за 120 лева (ама като я взех изпушкаше радяторчето)Та за 7 години нищо разходи
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    batvas ( преди 8 години )
    Ами аз съм съгласен с оценките - имал съм 164-ка 7 години и ми беш емного любима (тотализира с еслед катастрофа) през това време смених 5 коли , но 164-ката си я държах и основно нея карах градско и зимата. Много комфортна, много безпроблемна, само разхода и беше малко повече, но нормално за 2000 см3 бензин. Та човека правилно е сложил 10-ки. Имайте предвид че с за да кажа това че 164-ката е много добра кола (известно на малко хора)
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Angeloff ( преди 9 години )
    По-безмислен и измислен тест рядко се вижда.Идеята не е да наблъскаш десетки навсякъде,защото това можеш да си позволиш да караш.И вземете драснете по някой ред,някакви впечатления напишете.Неграмотна работа.
  • #4
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Enzo ( преди 9 години )
    Хубави коли са - факт! За съжаление, слабоизвестен. За жалост маркетинга, рекламата, изобщо всичко друго адски им куца на Фиат групата. А и този Маркионе, дето остави марката с два модела вече 5 години... Просто още една велика марка безславно ще угасне в небитието. Планът на Маркионе да утвърди Алфа като премиум бранд в САЩ ще претърпи колосален провал. Вече започвам да си мисля дали наистина не е време да я продадат на Фолксваген - така поне ще се гарантира, че ще я има.
  • #3
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Алекс ( преди 9 години )
    Днес освен Ден на детето е май и Ден на Алфите.
  • #2
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Ако оценките са според годината на модела са си много точни. Само Honda Legend би имала повече,защото е по-икономична.
  • #1
    9 rate up comment 25 rate down comment
    Фиатчо ( преди 9 години )
    Бе блъскайте 10-ки навсякъде, та поне да избиете рибата! Нищо, че алфа е ромео-макароно, т.е. че се троши като макарони! ))