IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M6

8.6
Закупена: 2010 г., Пробег: 20000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
10
Оборудване
9
Пространство
8
Цена/Качество
9
Качество на материалите
9
Разход на гориво
6
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • Скъпа поддръжка
BMW M6 От: mishobmw 19.01.2012 8131 прочитания 41 коментара
Начин на ползване:
предимно градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Дизайн, Оборудване на салона
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
По принцип не съм фен на немските автомобили, но се влюбих в тази кола. Много ме кефи и според мен това е по-уникален модел от масово срещаните 3-ки, 5-ци и 7-ци по улиците и има по-спортно излъчване. Като външен и вътрешен дизайн много ми харесва, а и прави впечатление. Имам колата от две години. Взех я на старо и съм навъртял около 20 хил. километра откакто е моя, предимно градско. Като цяло съм доволен - автомобилът е много комфортен и изключително стабилен на пътя. Пътуването е удоволствие дори и с висока скорост. Конските й сили са предостатъчно и за по-динамичните шофьори, но аз не съм от тези, дето се правят на Шумахер. За мен е плюс, че пътят се усеща невероятно добре, но това разбира се идва с цената на малко по-твърда возия, но това е главно заради разбитите ни пътища. Колата е натъпкана с екстри, които, не съм избирал, а просто попаднах на свястна бройка, която беше добре оборудвана.
Снимки
BMW M6 BMW M6 BMW M6
0 от 500
  • #39
    5 rate up comment 3 rate down comment
    ejqfcg ( преди 12 години )
    1HqGka , [url=http://jqhctdcokzrh.com/]jqhctdcokzrh[/url], [link=http://brfscddznpmu.com/]brfscddznpmu[/link], http://rraaiogffigu.com/
  • #38
    5 rate up comment 4 rate down comment
    rxrtajpih ( преди 12 години )
    Hes9bE ryileezmrkkq
  • #37
    5 rate up comment 7 rate down comment
    lsroor ( преди 12 години )
    kQSxKk , [url=http://birlylfunnoy.com/]birlylfunnoy[/url], [link=http://ugtwvrfojisj.com/]ugtwvrfojisj[/link], http://jpwoomkkglzv.com/
  • #36
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Виждам лют спор само да вметна че високата цена на горивата в България е държавна политика не забравяйте че на всеки един литър бензин 71 стотинки е акциз който директно влиза в държавната хазна и 42 стотинки ДДС. което пак влиза в държавата, тоест 1,13лв. от цената на бензина изобщо няма нищо общо нито с Лукойл, нито с цените на петрола, това си е държавна такса. Демек половината от цената на бензина влиза в държавата. И всяка година вдигат акциза и естествено повече ДДС.
  • #35
    23 rate up comment 13 rate down comment
    Българин ( преди 12 години )
    Неграмотнико, научи се да пишеш! Имам и една по лесна задача за теб, а не "ТЕБЕ" както ти пишеш. Купи си пистолет и се гръмни!Успех! Всички знаем, че можеш! :)
  • #34
    9 rate up comment 20 rate down comment
    mkvr32 ( преди 12 години )
    Тя България се опитва да се отърве и от тебе ама няма къде да те прати че само ще я излагаш по света. Мисля че всички разбрахме колко ти е мозъчното вещество даи да спрем да спамим в темата.
  • #33
    23 rate up comment 16 rate down comment
    Българин ( преди 12 години )
    Тебе синко, БЪЛГАРИЯ не те иска!! Запомни го това от мен.. И виж си припомни уроците по микро/макро-икономика. Няма да е зле и малко история да почетеш. Но преди всичко, си купи учебник по български език и се научи да пишеш правилно!Айде много ти поздрави и от трите най големия братчето ми! : )
  • #32
    15 rate up comment 22 rate down comment
    mkvr32 ( преди 12 години )
    Пич не само че си злобен, ми си и по-*** от цяло стадо камили. Чул недочул кво се пише по медиите и се пъне тъпанара. Кризата дойде от това че лихвите на заемите на хората след втората-третата година скачаха неимоверно много без те да са наясно с това и също така показаните от тях доходи не винаги съвпадаха с реалността. Ама то мотиките като тебе могат само да спамят по форумите мислеики си че знаят нещо.....
  • #31
    24 rate up comment 16 rate down comment
    Българин ( преди 12 години )
    Мълчи и не се обаждай, ти синко майчин дето си отишъл на майка си в ***, на оня край на света и нямаш право на мнение точно заради това. И да кризата тръгна от Америка, балона с имотите и т.н.Хайде устатнико, млъквай сега че ставаш брутално жалък и за пореден път се убеждавам че си нямяш и грам хабер от "ИКОНОМИКА" - яде ли се, пий ли се.. Горкия не знае!
  • #30
    13 rate up comment 18 rate down comment
    mkvr32 ( преди 12 години )
    Абе "Българин"о умен ти като те гледам си голям философ ама маи грам не си на ясно откъде тръгна кризата а? K