IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M6

8.6
Закупена: 2010 г., Пробег: 20000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
10
Оборудване
9
Пространство
8
Цена/Качество
9
Качество на материалите
9
Разход на гориво
6
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • Скъпа поддръжка
BMW M6 От: mishobmw 19.01.2012 8131 прочитания 41 коментара
Начин на ползване:
предимно градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
Дизайн, Оборудване на салона
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
По принцип не съм фен на немските автомобили, но се влюбих в тази кола. Много ме кефи и според мен това е по-уникален модел от масово срещаните 3-ки, 5-ци и 7-ци по улиците и има по-спортно излъчване. Като външен и вътрешен дизайн много ми харесва, а и прави впечатление. Имам колата от две години. Взех я на старо и съм навъртял около 20 хил. километра откакто е моя, предимно градско. Като цяло съм доволен - автомобилът е много комфортен и изключително стабилен на пътя. Пътуването е удоволствие дори и с висока скорост. Конските й сили са предостатъчно и за по-динамичните шофьори, но аз не съм от тези, дето се правят на Шумахер. За мен е плюс, че пътят се усеща невероятно добре, но това разбира се идва с цената на малко по-твърда возия, но това е главно заради разбитите ни пътища. Колата е натъпкана с екстри, които, не съм избирал, а просто попаднах на свястна бройка, която беше добре оборудвана.
Снимки
BMW M6 BMW M6 BMW M6
0 от 500
  • #29
    22 rate up comment 19 rate down comment
    българин ( преди 12 години )
    Цената на бензина в България не е висока защото сме *** и балъци, а защото живеем в д-ва с пазарна икономика където ни се налага да зависим от други държави най вече от енергийна гледна точка. А ти пиклъо малък, да те *** у тъпия американски финансист си тръгнал да ми разправяш що цената на бензина в Бг била толкова висока. Заради такива като теб, *** и безхаберни хорица в Щатите тръгна тази финансова криза. Айде да не ти знае много устата... ***!
  • #28
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ееее големи *** сте. Как не се намери поне едно ревю под което да няма поне един обиден коментар. Ако не е за колата, ще е за тоя дето го е пуснал или обратното. Как може да има хора като вас, които обиждат на хората колите. Как спите нощем като знаете, че сте такива злобари?
  • #27
    17 rate up comment 26 rate down comment
    mkvr32 ( преди 12 години )
    Не съм се отказвал от нищо прекарвам в БГ предостатъчно време сяка година споко! Или ти кво искаш да ми кажеш че хората около мен като си изпонакупиха тесла roadster, и nissan lean, са будали че карат секи ден за жълти стотинки ли? И в същото време се радват на повече нутон метри въртящ момент от съпоставим дизел...нека аз да си карам осмак на газ пък ти си караи малолитражката на бензин или дизел.
  • #26
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** zavislivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • #25
    26 rate up comment 18 rate down comment
    E36_TDI_GSI_GTI_nos ( преди 12 години )
    Ауу гурбетчио! Ти вместо "да си търсиш правата" избяга в чужбина а? Най-лесно е така, да. Защото знаеш реалната цена на всичко. Да ми проповядваш борба при положение, че толкова смешно си се отказал от страната си е гнусно, майка! Следващия път и метан сложи. Не! Печка с дървени въглища и *** сложи на джипката за 100 бона да не си балък.
  • #24
    17 rate up comment 17 rate down comment
    mkvr32 ( преди 12 години )
    Има балъци като теб дето место да си търсят правата и да знаят колко е реалната цена на нещо, са готови да платят двоина и троина цена за да се покажат колко са паралии и колко са велики. Е те тва е Българския манталитет!
  • #23
    20 rate up comment 16 rate down comment
    mkvr32 ( преди 12 години )
    Пич не знам дали осъзнаваш ама имаш много ограничено мислеене чесно! Я те светна малко. Начи аджеба решавам да се прибирам в бг и си тикам в един контеинер мл550 и примерно lexus lx560 или range rover lr4/range rover. И кво тука съм карал на лев за литър бензин и в бг мислиш че ще карам на 2.30 ли? Да не ме е блъскал товарния. Слагам си газов инжекцион и не ми дреме кво сулио и пулио като теб мислят. То и затова в България е такава цената на бензина и на телефоните или кво ли не щото има балъци
  • #22
    26 rate up comment 4 rate down comment
    E36_TDI_GSI_GTI_nos ( преди 12 години )
    За гумите адмирации. Обаче като купуваш кола си подреждаш приоритетите. Като неможеш да предоставиш най-първичното нещо за колата, защо аджеба си я взел? Няма Е класи ли? Затова ти написах надценяване. И аз познавам един клепарник дето си ипотекира къщурката и си купи БМВ петица, предпоследната(га беше последна). После хляб и пастет, 2 дни в седмицата каране и 5 дена глад.
  • #21
    29 rate up comment 8 rate down comment
    Anti-Triforce ( преди 12 години )
    Преди време в един сервиз на Мерцедес, влезе един пич с CLS, на който беше монтирана АГУ и шефа на сервиза извика всички от персонала и им каза: "Елате моля ви се да видите, как хранят лъва със сено!" Мили ми Triforce...
  • #20
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Абе човек, какво лошо има човек да си сбъдне детската мечта, пък било то и с компромис? Сложил съм и нови зимни гуми, там компромис няма. Ремонтирах и кормилната кутия, че имаше луфт. А трябва ли да давам по 45 лева за 100 км., като мога да давам по 25 лева? Според твоето мислене - колата прави човека, а то не е така. Просто предпочетох тази кола, защото ми е удобна пред много други алтернативи, даже НОВИ!