IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите коли на старо за годината

Volvo XC40 е големият победител в класацията на британски експерти

28 експерти на автомолилното издание What Car? определиха най-добрите коли втора употреба за закупуване през 2024 година. Те ги разпределиха по класове, но излъчиха и абослютен шампион. Това е Volvo XC40, който, разбира се, спечели и в категорията за SUV. Шведите, макар и под китайска шапка вече, продължават да са символ на здрави и надеждни автомобили.


Най-добрите автомобили втора ръка за 2024 година (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #19
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Увеличават те ( преди 5 часа )
    Щото има упорити хора, дето купуват и не чуват, за това се увеличават продажбите. :DЗнам аз за кои години говорим. Отвори сайтовете за коли в бг и виж какви ги влачат от Америка. Повечето са 16та година. Маслояди най страшни. Ще го видим и Ленд Круйзера след няколко месеца като го доставят. Лексус са ми грозни не ги харесвам.А на волвото даже и не бях забелязал, че има ограничител до 180км. Да километража му е до 180км ама кой ти кара с такива скорости?
  • #18
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до Ленд Круйзъра ( преди 6 часа )
    Start stop системата може да се деактивира от менюто, ама човек трябва да се поинтересува, нали!?Останалото си е типично ляляне от някой лаладжия - чул или чел някъде нещо.Иначе поне да беше поръчал Лексъс, а не Тойота... Ама то толкова ти разбира и главата де.И се замисли, защо Волво, дето били толкова лоши, си увеличават продажбите!? До момента за 9 месеца на тази година са с 10% по-високи продажби, сравнени с 9-те месеца на 2023-а, която е рекордна в историята на Волво по продажби.
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до Ленд Круйзъра ( преди 6 часа )
    Като пишеш за Америка, не се ли замисляш, че този с който пишеш може да живее там?Т6 имат проблем с консумацията на масло само с двигалите от моделна година 15,16 и 17. Разбирай след 2017-а няма Т6, който консумира масло. Проблемът е решен. Старт-стоп системата се деактивира завинаги от Д5T5 ком, както и се премахва ограничителя за макс. скорост от 180 км/ч, ако искаш де.И последно - аз Жипки не харесвам.Грозни са ми, без значение от марката. Седан или кабрио ми дай.В краен случай коНби!
  • #16
    1 rate up comment 2 rate down comment
    #9 ( преди 8 часа )
    Аз вече си заръчах последният ленд круйзър на Тойота и като дойде тая скраб XC90 2022 година си заминава, ако може от там от де дойде, ако не дай да ти я продам, щом толкова много я харесваш :DDDD
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Пешо ( преди 8 часа )
    М54В30 толкоз
  • #14
    1 rate up comment 1 rate down comment
    #9 ( преди 8 часа )
    Като не чуваш патило, никой не може да те спре да си скубеш косата след като наринеш 140-150 хиляди, то вече към 200 и нагоре отиват цените, на мото пфое.Избора си е твой.И още нещо, ко купуваш някое от новите Т6 от Америка, да знаеш, със сигурност ще гори колкото бензин толкова и масло...Те и за това ги продават у мобилето по 40 хиляди за кола струвала 2016г 150 хиляди.
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    #9 карал съм достатъ ( преди 9 часа )
    За да ги оценя. Като не ти се вярва, па пробвай, купи едно ново Волво. Като започнат да скърцат вратите по неравностите, да висиш през месец в сервиза за какво ли не. Като установиш, че няма екстра по тоя *** да работи на 100%, а всичко е само хвалби. Като установиш, че малкия акумулатор е метнат в една пластмасова кутия и го държат само кабелите да не падне оттам. Като се наложи да те прибира репатрака от някое кръстовище, щото старт стопа изгасил колата и не запалила. Като не чуваш патило
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 часа )
    Статията е за автомобили. Защо камиони намесваш?Иначе аз 3 автомобила Волво съм имал досега, като 2 все още ги карам. Като всяка кола и те са с проблеми и се чупят, ама такива лаладжии, като онзи, дето е карал всички модели и всякакви задвижвания, с всякакви двигатели, слушал е всякакви аудиосистеми и им е навъртал по 100 000 км... хайде мерси. Дрън-дрън ярина.
  • #11
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Волво = китай ( преди 9 часа )
    Китайско вече значи хубаво. Само това ще ви кажа. И следващите години ще си смените мнението но ако упорствате ще е болезнено. А камионите Волво и те ли са китайски?
  • #10
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 10 часа )
    слушайте какво ви пише момчето и ако може пак препрочетете да не ревете после ама как бе волво да ама не волво бяха преди форд и 2 000 година от тогава минаха 25 години и е останала само емблемата и надписа всичко е чайна майна така че радвайте се на живота докато не сте си купили волво джереми кларксон