IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрически скутер се взриви в движение, водачът оцеля

Като по чудо инцидентът в Китай се размина без сериозно пострадали (ВИДЕО)

Популярността на електрическите скутери и мотоциклети нарасна в много региони по света, което води и до повече инциденти с тези превозни средства. Такъв беше заснет от видеорегистратор в автомобил в Китай, където скутер се запали и избухна насред кръстовище.


Инцидент


Инцидентът е станал на 7 октомври в Шенжен, като на кадрите са запечатани секундите след запалване на превозното средство, което хвърля искри във въздуха. Неговият водач явно усеща опасността и изоставя машината насред кръстовището, докато пламъците се засилват.

Почти веднага скутерът експлодира, генерирайки огромна топка от пламъци и изпращайки дим във въздуха, но човекът върху него успява да се изтърколи настрани, правейки отчаяни опити да изгаси огъня, обхванал тялото му.



От кадри и снимки, разпространени в китайските социални мрежи, става ясно, че мъжът е получил изгаряния по торса, лицето и краката си. Той остава гол до кръста, докато му бъде оказана помощ. Екип на пожарната успява да потуши пламъците, но не и да спаси електрическия скутер.

Причината за пожара е неизвестна, като в момента се води разследване. Китайски медии съобщават, че скутерът вероятно е бил модифициран, което е допринесло за пожара и експлозията, но това не е потвърдено официално. По-важното е, че няма сериозно пострадали хора при инцидента.


0 от 500