IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваните кросоувъри в света

В челната десетка присъстват четири японски модела

Популярният сайт focus2move публикува глобалната класация на най-продаваните кросоувъри към август 2024 г. В челната десетка са намерили място само два модела на европейски производители, а преобладават японските - четири.


Най-продаваните кросоувъри в света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    РУК ( преди 2 часа )
    Митиче,пак четеш но не разбираш,пишеш,но не знаеш какво!Тесла са продали 754 691 Модел Y + 10-15 Модел X,това са им кросовърите на Тесла. "Втория" 654 694 само от RAV 4,а втория има в гамата си още няколко кросоувара с много добри продажби!И тъй като твоята неграмотност не ти позволява да канализираш мисълта в текс,и говориш за марки вместо модели,Тесла,като брой продадени кросовъри е сигурно под 5 място.В нелепата класация за модел може да са първи.Нелепа е защото другите предлагат по 10 модела
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 часа )
    ами не насила но сув сав и всички версии на вируса си е пандемия съседа като си купи и ти да не останеш по назад и твоите колеги като те видят ооо айде и те и така се зарази човечеството от най безмисленния сегмент наречен градски кросовър но като гледам в българия придобиват и по страшната форма да караш пикап не че гледаш офтце или *** но някак по милитари си на пътя интересно кога ще почне модата на камиони може и автобускемпер - вашата кола къща или офис на колела
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 часа )
    Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо---- https://do.my/xpro
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Чичо Кольо ( преди 7 часа )
    Тесла е на първо място- погледни продадените бройки!!!! Класацията е на обратно
  • #10
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До Гост ( преди 7 часа )
    Функционалната неграмотност не прощава.. но пък поне смеха е здраве! Само да ти подскажа, че втория по продажби след Тесла е продал 100 000 бройки по-малко, които са почти невъзможни за наваксване до края на годината, но пък ВЯРАТА винаги е била безгранична.
  • #9
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 8 часа )
    Тесла чак на 10 място.
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 часа )
    Да слезеш от просторен и комфортен автомобил примерно на Голф е все едно минаваш на картинг, да не говорим, че смешното вагенче е на цена колкото на един СУВ.
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 9 часа )
    Има един стар лаф, че мъж с некои анатомични малки неща компенсира с голям автомобил!
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 9 часа )
    Не случайно в САЩ са толкова популярни пикапите и джиповете. Хората могат да си ги позволят и ги ползват като ежедневни коли заради удобството и сигурността която дават. Когато се качиш на такава голяма и мощна кола се чувстваш много по спокоен на пътя.
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 10 часа )
    Ниските коли се правят за икономия. SUV се доказа във времето че е най практичната и удобна форма. По добра видимост, повече комфорт, по удобно за слизане и качване, по голям пътен просвет за по лесно преодоляване на препятствия и значително по добра проходимост в зимни условия и по черни пътища. Като цяло SUV имат доста по здрава конструкция и окачване и са по сигурни и при птп. Основните им минуси са по висок разход на гориво и по скъпа поддръжка. Всеки си избира.