IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат американците: Най-продаваните коли в САЩ

Tesla едва стига до четвъртото място в класацията, която не е точно образец за екологичност

Продажбите на нови автомобили на американския пазар най-накрая се нормализират след години на проблеми с веригата за доставки. Цените все още са високи, но наличностите се връщат на обичайните нива, което трябва да е от полза за купувачите. Тук класираме 20-те най-продавани нови коли в САЩ за първите 9 месеца на годината.
   
            
Топ 20 на най-продаваните коли в САЩ (ГАЛЕРИЯ):
 


 

0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 4 rate down comment
    до #15 ( преди 2 часа )
    СмеЩник е неграмотника. Акио Тойода има избор какво да кара и със сигурност не би карал Мерцедес. Все пак това е марка, за хора, които нищо не разбират от автомобили. По същата логика, акционерите на Мердедес биха желали да карат Ролс, Ферари или някой още ексклузивен модел! Всеки прави компромис за автомобила, който си купува, съгласно финансовите си възможности.
  • #15
    1 rate up comment 3 rate down comment
    до 3 ( преди 3 часа )
    Смещник, дори японските милионери не карат японско. Ако не беше принуден, дори Акио Тойодка щеше да кара Мерцедес.
  • #14
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Евтини нанайси ( преди 3 часа )
    Значи извадете 20% ддс и получавате цената, която се обявява в щатите (данъците там са не по-малки). Реално нема голема разлика, извън по-неконглокентния пазар там.
  • #13
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 часа )
    Американците винаги са карали големи коли, но там горивото е по-евтино, а имат и широки пътища. А и колите са доста по-евтини, там ги стрижат за Мерцедеси и БМВ-та, но в Щатите скъпа кола е над 40 000 долара, докато тука за тия пари не може да си вземеш и БМВ единичка. Иначе имат и евтини - примерно Мазда 3 е 20 000 долара - автоматик, при нас е по- към 40 000 долара. Ама пък ние сме богати.
  • #12
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до #11 ( преди 5 часа )
    Ти какво караш?
  • #11
    3 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 часа )
    колко ли трябва да не се уважаваш за да си купиш тойота
  • #10
    11 rate up comment 0 rate down comment
    до 8 ( преди 6 часа )
    В Америка карат големи коли, защото имат пари да ги поддържат, бензина е доста по-евтин защото имат добив. Пътищата са им широки и разстоянията са огромни. Повечето живеят в къщи и имат гаражи. В Европа такива автомобили просто не са практични и икономически неизгодни. Ти например къде пред панелката ще намериш паркомясто за пикапа?
  • #9
    3 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 10 часа )
    Къде са прехвалените корейчита, гледам пак надули цените след мижав фейслифт но американците ги знаят много добре що за консерви са.
  • #8
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 11 часа )
    В САЩ карат автомобили, а на нас в гАйропа ни пробутват миксери на по-високи цени от тези на нормалните автомобили с 6-8 цилиндъра. Дори тези с 4 цилиндъра са с намалена мощност тук спрямо другите пазари заради прословутата измама наречена екологична сделка. А колкото до американският пазар, то той същият десетилетия наред. Продават се яко пикапи и японски коли. Нищо изненадващо няма.
  • #7
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Алекс ( преди 16 часа )
    Японските автомобили и Тесла са красиви.Останалите американски сандъци са грозни.Дизайнерите им не са си давали много зор.Сковали са нещо с теслата и на пазара.