IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ударено Audi A3 от САЩ беше продадено 6 пъти по-скъпо в България

Автомобилът е купен на търг от застраховател, след като е катастрофирал

На европейския пазар на употребявани автомобили изглежда, че дори едно лъскаво, сравнително по-старо Audi не е имунизирано от попадане в ръцете на недобросъвестни търговци, което да го препродадат с огромна печалба, като крият истинското му състояние. Такъв е случаят с добре изглеждащо Audi A3 седан от 2016 г., което е продадено в България. И се оказва, че е част от схема за измами.


ударено Audi A3


Въпросното превозно средство е черно Audi A3 Quattro 2.0T Premium Plus 2016 г. със 170 000 км на километража. Тази кола е била обявена за продажба на български уебсайт през тази година за атрактивната сума от 16 930 долара. Продавачът показва и VIN-а на компактното Audi, давайки възможност на потенциалните купувачи да проверят колата.

В обявата обаче има някои скрити детайли, като най-важният е, че компактният седан е закупен на търг от застрахователна компания. Както разкрива потребителя Carhacker разкри в TikTok, простото търсене на VIN-а в Google показва стряскащи, а също така и снимки на колата, преди тя да бъде изпратена зад океана.


ударено Audi A3


Оказва се, че A3 е американски модел, както си личи отличителни жълти задни светлини. Нещата обаче ставна още по-интересни, тъй като се оказва, че въпросната кола е била продадена на търг от застрахователна компания в Лонг Айлънд (Ню Йорк), след катастрофа, като за нея са платени 3000 долара. Явно след това Audi-то е стегнато, за да не си личат пораженията и е продадено в България за близо 6 пъти по-висока сума.

0 от 500