IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Последните истински спортисти с ръчни скорости

Много фенове предпочитат старомодната, но истинска връзка с автомобила

Постепенното изчезване на автомобили с ръчна скоростна кутия е факт. Неудържимият напредък на хибридните автомобили доведе до също толкова значителен бум на автоматичните или безстепенните трансмисии, които по-лесно вървят с електрифицирани двигатели.
 
 
bMW ръчни скорости 

Но тенденцията през последните пет до десет години се разпространи и сред спортните автомобили и суперавтомобилите, като сега почти всички се предлагат като стандарт (и понякога без възможност за алтернатива) с автоматични скоростни кутии с "двоен съединител". 

И все пак все още има хора, които с готовност биха се отказали от няколко десети от секундата при ускорението от 0-100, само за да изпитат удовлетворението от изическа връзка с волана, педалите и скоростния лост. Тези пуритани, които искат да се забавляват по старомодния начин, по-добре да побързат, защото някои от споменатите модели се изкупуват като топъл хляб и реално са недостъпни на пазара.


Последните истински спортисти с ръчни скорости (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Тони ( преди 16 часа )
    Subaro BRZ или Scion FRS е всъщност ............ Toyota gr86 - защо не дадете малко информация за лаиците да научат нещо ?
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    мн зле редактора ( преди 16 часа )
    Dallara - другата печатна грешка, абе вие можете ли да пишете на български език ? Минавали с 3-ки в училище - после редактор , *** какво да се чудя - в нашата пародия на държавица навсякъде е така
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    редактора са му зачу ( преди 16 часа )
    катерХам се пише, боже Господи извинявай ,че споменавам името Ти напразно...