IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощните автомобили с ръчни скорости

Тези коли с 500 и повече конски сили все още залагат на класиката

Механичната скоростна кутия, толкова ценена от привържениците на „класическото шофиране“, изглежда има несигурно бъдеще. Тя е притисната между нарастващата популярност на автоматичните трансмисии и електрическите автомобили, които за момента нямат нужда от всякакъв вид скоростна кутия.


Най-мощните автомобили с ръчна скоростна кутия


Днес дори най-новите спортни автомобили и някои суперавтомобили са изоставили скоростния лост и педала на съединителя в полза на така желаната автоматична скоростна кутия. Това означава, че за да намерите мощен и бърз автомобил с ръчна смяна на предавките, трябва да се съсредоточите върху няколко модела. Но какви ще бъдат те?

За да разберете кои са те, изданието Motor1 изготви класация на най-мощните автомобили с ръчна скоростна кутия. В нея са посочени петте автомобила с механични скорости, произведени в най-голям тираж. Има и няколко супер- или хиперколи, които се продават в ограничен тираж, както и модели, предлагани само на определени пазари.


Най-мощните автомобили с механични скорости (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500