IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-смешните и тъжни съветски коли

И двата опита за налагането на тези машини на пазара се оказаха пълен провал

Идеята за кръстосване на мотоциклет с кола и получаване на евтино народно превозно средство, която вълнува умовете на съветските инженери през 50-те години на миналия век, е въплътена в серийни моторизирани колички. Изненадващото в случая е, че въпреки неуспешното им налагане на пазара беше направен и втори опит в средата на 90-те години. И той завърши по същия начин.


Най-смешните и тъжни съветски микроколи (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 55 минути )
    толкова могат
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Fury ( преди 2 часа )
    Докато на съветските инвалиди от войната им даваха такива недоразумения, то немските инвалиди караха мерцедеси с автоматични скоростни кутии.
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 6 часа )
    До този дето трие това което се натиска на пода и се управлява газ,спирачка и съединител заради гей таците *** ли ги триеш или по собствен избор щот ти си такъв. Как да се пишат такива техничски устройства,дай пример за да сме коректни да ви се неввиди и зависимостите джейташки.Вейте си знаметата на дъгата и се тъпчете ненормалници такива.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 часа )
    Към коментар 2,Белка от първата илюстрация е тип самоделка показана на ВДНХ 1971г.,когато при нас имаше състезания по ТНТМ,но такива проекти стигнаха на доста по-късен етап с направата на самоделката София 21.Колите за инвалиди нямат устройства на пода за подаване на газ,или натискане на спирачката,както и долен ляв *** наричан/***.Да не забравяме,че и в Бг се продаваха на инвалидите Велорекс с двигател Ява 150куб и Симсон с 50 куб все триколесни и с брезент покрити. Западни няма.
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 часа )
    До 1 заедно с Петър сте си лика прилика по безмозъчен капацитет. Петре кат пишеш такива глупости,защо не допълниш,че това са автомобили за инвалиди,които са много особенно след ВСВ. Често те се обозначават като "инвалидки" и повечето нямат ***,а са с приспособления съответно за инвалида който ще я ползва. Автомобилчетат от серията СЗЛ и СЗД като наследник се произвежда до 1997г. След което необходимостта отпада. Има в ютуб СЗД с двигател от Лада и прави страхотии по пътя.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 часа )
    Всички съветски (подобия на) коли са трагикомични