IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето на какво още ще се возят българските полицаи

„Пъртна полиция“ получи 90 нови Škoda Kodiaq

На специална церемония в главна дирекция „Националната полиция“, служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов връчи ключовете на 90 нови автомобила – Škoda Kodiaq. Автомобилите ще бъдат ползвани от дирекция Пътна полиция КАТ.


Skoda Kodiaq МВР


Колите са от първа партида от общо 227 бройки, като са част от спечелена обществена поръчка, финансирана от фонд „Пътна безопасност“.
 

Автомобилите са модел Škoda Kodiaq 2,0  TSI (190 к.с.), 7DSG, 4x4 и разполагат с пълното оборудване съгласно изискванията на полицията: светлинно-звукова сигнализация – тип крило, ТЕТРА радио комуникация и захранващи портове за техните мобилни печатни устройства, коитко ще служат за издаване на документ при установено нарушение от органите на реда и др.


Skoda Kodiaq МВР


От представителя на марката за България - „Еуратек Ауто“, посочиха основното предимство на SUV-моделите - тяхната висока проходимост, която ще позволи използването им от полицията дори в тежки условия.

Снимки: Данчо Симеонов

0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Кой им плаща горивото?
  • #5
    7 rate up comment 8 rate down comment
    До 1 и 4 ( преди 1 месец )
    Само да ви светна, че всички коли са купени с 80% средства от ЕС и те са ми задължили да са точно тези марки и модели, а за това са и в тези цветове. Останалите 20% са финансирани от фонда, в който се събират парите от триногите, което ще рече, че един лев не е даден от данъкоплатеца. Ако не искате благодарение на вас професорите джигити полицаите да карат скоро и Поршета, значи трябва да се научите да карате като хората. В сайта на мвр има отчет за средствата за новите патрулки.
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    тези средства от капачки ли са
  • #3
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Do 1 ( преди 1 месец )
    Всеки ден държавата превежда парите за 10 ей такива Шкоди на Турция за абсолютно нищо по един договор за газов транзит! Какво виждаш срещу тия пари?
  • #2
    19 rate up comment 6 rate down comment
    До 1 ( преди 1 месец )
    Само парите които Вълка е дръпнал от ББР са в пъти повече от колкото струват всички коли купени за МВР тая година. Интересно защо колите на МВР са ви трън в очите? А на мутри и олигарси се кефите! Като гледам възторжените коментари за поредното БГ Бугати е Монако! Българина все още възприема собствената си полиция като османски башибузук и собствената си държава като османска провинция!Роба си е роб до гроб,и роби ражда,роби възпитава!
  • #1
    19 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Нито съм се съгласявал да ми крадат еди-колко си във вид на данъци, нито след това с тези пари да купуват на ОПГ-то, наречено МВР, нови МПС-та. Кой ще ми докаже, че 227 Кии и Астри са фатално повредени и не могат да бъдат използвани вече. И никой не може да ме убеди, че Дъстър-и не биха могли да свършат същата работа. С една дума съм роб в мафиотска д-ва, която има спокойствието да решава кога да ме бие с палките и кога да ме... ...другото... :-(