IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко издържат батериите на хибридите?

Българският пазар втора ръка вече е пълен с такива предложения. Какво трябва да знаете?

Хибридните автомобили: допреди десетилетие те бяха по-скоро екзотика, особено по нашите географски ширини. Но затягащите се екостандарти ги направиха масови и в Европа, а сега първите генерации на тези автомобили започват да се появяват в големи количества и на пазара втора ръка в България. Покупката им обаче крие с едно неизвестно повече, отколкото тази на класически автомобил с ДВГ. Това неизвестно се отнася до батерията.
  
        
Хибридните батерии - какво трябва да знаете (ГАЛЕРИЯ):


 
     

 

0 от 500
  • #25
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Иво ( преди 1 месец )
    До преди 6 месеца карах Е 300 мек хибрид произведен 2012-та. Не че имаше проблем с батерията, но проверих цената от любопитство.
  • #24
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Предполагам сериозни суми са тези на зареждаемите, на меките хибриди не виждам защо трябва да струват големи пари след като са с големината и волтажа на сносна тротинетка
  • #23
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Няма изчерпвателни проучвания, защото производителите не са заинтересовани да кажат истината. Иначе е лесно - натискат едно копче и ви казват колко батерии са сменили и на колко км.
  • #22
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Лудория ( преди 1 месец )
    150 км/ч е изън ограниченията в закона или както го пишеш неграмотно - Е незаконнна скорост. Има разлика в позволение и в това, за което получаваш наказание под формата на глоба. Ако искат, могат да глобяват, но не го правят. Това е причината често да обясняват катастрофите с висока скорост. Заради ей такива, дето си имат свое тълкувание на закона, се получават проблемите по пътищата. Вина имат и полицаите, че глобяват за паркиране в 2 през нощта, а не разни гаменчета с модифицирани автомобили..
  • #21
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    А нещо да споменете, че преписвате от Car and Driver без да го споменавате?
  • #20
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Красотата ще спаси с ( преди 1 месец )
    Toyota C-HR - Памела Андерсън.Шкода Кодиак - Деси ТенекеджиеваToyota Yaris - Синди Крауфорд Шкода Фабия - МегзДа не изброявам повече...
  • #19
    2 rate up comment 21 rate down comment
    До Чичо Кольо ( преди 1 месец )
    150 км/ч НЕ Е незаконна скорост в България. Прочети си правилника... Санкционира се скорост НАД 10 км/ч над разрешената...
  • #18
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Боби ( преди 1 месец )
    Ауди 80 ли гние леле колко си зле ще надживее всички миксери
  • #17
    22 rate up comment 7 rate down comment
    БайБоцимир ( преди 1 месец )
    До 14Тойота наистина не са толкова вълнуващи автомобили, но са надеждни. Но уважавам собствениците им, знаят какво искат от една кола. Не мога да кажа същото за Шкода и повечето от ползвателите на марката - среден мениджмънт, малък бизнес, събрали някой лев и купили нова колица, която натискат по магистралите и демонстрират неясно калкво. Тази кола трудно може да бъде наречена луксозна, дори Супърб с най-високо ниво на оборудване - карал съм я. Тук Камри я бие по удобство със сигурност.
  • #16
    30 rate up comment 8 rate down comment
    Чичо Кольо ( преди 1 месец )
    Това е невероятно сериозна тема "Тойоткаджиите".....ха ха ха. Никой не си купува Тойота хибрид с очакване колата му да е вълнуваща. Напротив, точно обратното. Взимаш такава за да не се занимаваш с колата повече. Забравяш за нея. Тя просто си пали всеки път и си върви без да създава главоболия и без да бърка излишно в джоба. Пълна скука!!!! А как си караме колите на магистралата(особено в България) е въпрос на живот и смърт - искам или не искам да стигна жив!!!!