IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьорка отказа проверка и се блъсна в полицейска кола

Инцидентът с жена, обвинена в домашно насилие, завърши без пострадали (ВИДЕО)

Малкото градче Алианс (Охайо) има около 30 000 жители и там рязко се раждат някакви големи новини. Това обаче се промени през уикенда, след като жена, заподозряна в домашно насилие, се блъсна с колата си н полицейски автомобил. А целият инцидент беше заснет от бодикамера на служител на реда.


полиция арест


Властите не съобщават името на жената, но във видеото се виждат как полицаи я молят да слезе от автомобила си - SUV Mazda, който се намира на паркинг. Тя ги игнорира напълно, като снимки случващото се с телефон от шофьорското място. В един момент шофьорката казва „Той трябва да стои далеч от мен“, но не е ясно за кого говори.

Според местното издание CantonRep мъж се е обадил в полицията, тъй като вече е подал жалба срещу жената и я е заподозрял в домашно насилие. Самата тя не дава аргументи относно мотивите, с които отказва за слезе от колата. Вместо това в един момент жената потегля напред, което кара полицаят да тръгне след нея със своя автомобил. Секунди по-късно Mazda-та дава заден ход и се блъска в патрулната кола.



Видеото завърша с това как служителят на реда чупи стъклото на червения SUV и в крайна сметка неговата шофьорка излиза. Тя е арестувана и ще се изправи пред съда с няколко обвинения, включително съпротива при арест и управление на автомобил в неправилно състояние (явно жената е под влияние на някакви вещества), а определената от съдия гаранция е 100 000 долара.


0 от 500