IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шегаджия от Флорида сърфира с пикапа си в океана

Мотивите на мъжа остават неизвестни, но по-интересно е, че колата му оцеля (ВИДЕО)

Властите във Флорида са реагирали на сигнал от плажа Ню Смирна Бийч, където се натъкнали на мъж, каращ бял пикап RAM във вълните по време на прилива. Пристигналите на място служители задържали шофьора, но по-странното в случая е, че цялата историята завършва благополучно както за него, така и за автомобила му.


RAM вълни


Не я ясно кога точно мъжът на име Джейсън Бржушкевич е влязъл на плажа, пренебрегвайки табелата с надпис „Не влизайте“. Въпреки предупреждението той вкарва своя RAM във водата, а действията му са заснети на видео от случайни минувачи.

На записа се вижда как пикапът влиза сред вълните и продължава да се движи известно време, правейки различни маневри. Бржушкевич дори успява да измъкне колата си от океана, при това без тя да заседне или загасне нито веднъж, което е доста странно.



Мъжът изобщо не изглежда да е притеснен от идването на полицаи, като дори се шегува с тях, като им казва: „Не съм виновен, че пикапът не сърфира“. Кадри от камерата на един от полицаите показват как задържаният казва, че си е мислил, че се намира в Англия и пита дали ще има проблеми за действията си, след което си отговаря сам: „Да, знам“.

В информациите обаче не се посочва, дали мъжът е бил под въздействие на наркотици и алкохол, а единственото обвинение, пред което ще бъде изправен, е за пренебрегване на забраната за навлизане на плажа.


0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Поредния американски ***....анар,което е модел на поведение за младите,като оная силиконова кучица караща на някой от народното порно събрание Джи класата със залепения български трикольор на предното стъкло,което е срам и позор за БГ.