IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск: На два пъти се опитаха да ме убият

Милиардерът е бил атакуван до централата на Tesla в Тексас

Светът беше шокиран, когато миналата събота нападател се опита да убие Доналд Тръмп по време на митинг в Пенсилвания. Илон Мъск, виден почитател на кандидата за президент на САЩ, разкри, че е минал през подобни опасности. Босът на Tesla преживял два опита за убийство.

 
Тесла, Мъск, Tesla


След инцидента с Тръмп - Мъск се включи в социалните медии, за да сподели собствените си шокиращи преживявания. Той разказа за два отделни опита за убийство близо до централата на Tesla в Тексас. И двата пъти нападателите са били въоръжени.

Мъск сподели, че високият му статус и противоречиви ходове са го превърнали в мишена. През 2022 г. милиардерът обвини репортерите, че са изложили живота му на риск, като са споделили местоположението на частния му самолет в реално време. Той нарече това „координати на убийството“. Случаят доведе до забрана на въпросните журналисти от X, платформата, собственост на Мъск.

Въпреки многобройните заплахи, за които споменава, босът на Tesla разкри само тези два сериозни опита. Той не даде подробности колко близо са се приближили нападателите, намеквайки, че не са го наранили.

 

Доналд Тръмп, автомобил


Илон Мъск изрази съчувствието си към Тръмп и му пожела бързо възстановяване, позовавайки се на собствения си опит. Нещо повече - милиардерът даде подкрепата си за кандидата на републиканците, оприличавайки го на Теодор Рузвелт! Мъск дори е дарил пари за кампанията на Тръмп, въпреки че в миналато двамата имаха търкания в миналото.
 

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Лудория ( преди 1 месец )
    Драскача, дето мери "делата" на Мъск, явно още е недорасляк. За да ме разбереш, ще ти напиаш два примера, пък ти се опитай д ги разбереш. Кой е по-добър пилот - Сена или Шумахер? Единия е обичан, другия е бил ***. Втория - почти всички компании са създавани от екипи хора. Някои от партньорите са по-видими по медиите, някои не толкова. Напиши ми един партньор на Мъск?
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    До 5 ( преди 1 месец )
    Баце, доста повече от 30 мои съседи знаят кой е Азис и могат да изброят поне 5 негови "постижения", така че какво точно се опитваш да докажеш с този хвалебствен пасквил за "електрическият Иисус"? Ако това е критерия, значи Мъск е на нивото на Азис, което може би пък е и вярно...
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Мунчо ( преди 1 месец )
    Кой е тоя Мъск?
  • #5
    5 rate up comment 4 rate down comment
    До 3 ( преди 1 месец )
    Обикновено се казва, че не се слушат приказките, а се гледат делата. Ти какво си постигнал повече от него, за да имаш толкова голямо самочувствие, че разбираш повече от него по всичко? Някой освен роднините ти знае ли ти името? Ако питаме 30 твои съседи ще знаят ли как се казваш? А ако питаме същите хора знаят ли кой е Илон Мъск, колко от тях мислиш, че няма да знаят? Дори *** може ли да изброи 10 твои постижения? 30-те ти съседи ще кажат поне 5 постижения на Илон Мъск. Кой е нарциса?
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Оприличава Тръмп на Рузвелт обаче навремето Рузвелт се цепи от републиканците и основава "прогресивна партия" в смисъл това й е името :D
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Car guy ( преди 1 месец )
    Страшен комплексар и капацитет по всички въпроси. Няма тема, по която да не е вещ или опитен явно. Ако някой пръдне, той ще се нас3р3 само да е отгоре. Почитателите му и те са същите. Напомня ми на някои форумни капацитети и тук.
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Този човек май никога не млъква, независимо от темата на "разговора". Заседналите деца в пещерата щеше да спасява преди години, опити за убийство е преживял, най-големият разбирач в света по производство бил, изобщо да ти .... и гениалността.
  • #1
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 месец )
    Свети Илюзион си прави безплатна реклама.