IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari Purosangue се съчетава най-добре с часовник за 1,5 млн долара

Кристиано Роналдо показа две от най-новите си и най-скъпи придобивки

Кристиано Роналдо е един от най-добре платените спортисти на света, като има собствена марка облекла, а освен това е почитател на скъпите и луксозни автомобили. Стойността на колекцията му от коли, която расте непрекъснато, вече надхвърля 20 млн долара.


Кристиано Роналдо


През уикенда португалската суперзвезда посети мача за абсолютната световна титла в бокса между Александър Усик и Тайсън Фюри, игран в Риад (Саудитска Арабия). Роналдо беше сред ВИП-гостите на събитието, като напълно естествена привлече вниманието на посетителите и на медиите.

Кристиано пристигна с ново си Ferrari Purosangue, което съчета с доста „скромно“ облекло на Gucci за 4000 долара. На ръката му обаче се вижда един от най-скъпите часовници в света - Franck Muller Tourbillon Trumps Van Cleef & Arpels. Той е от специалната серия „Serti Mysterieux“ и струва 1,5 млн долара. Ако се чудите защо цената е такава - часовникът е направен от 18-каратово бяло злато и в него са вградени 424 диаманта и рубини.


Кристиано Роналдо


Що се отнася до Purosangue, това е едно от последните попълнения към колекцията на Роналдо. Португалецът показа за първи път колата през януари, като според запознати тя му е струвала над 500 000 долара заради екстрите и оборудването, които е поръчал. Автомобилът е в тъмносин цвят - най-вероятно Blu Scozia, комбинирана със светъл интериор (Crema).

Както е известно, Purosangue е първият автомобил на Ferrari с четири врати и четири места, като е базиран на същата платформа като Ferrari Roma. Мощността идва от V12 с атмосферно пълнене, осигуряващ 725 к.с. и 716 Нм въртящ момент.


0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 4 rate down comment
    // ( преди 4 месеца )
    Този часовник Franck Muller Tourbillon... и 15 млн. да струва, ми изглежда все едно е на жената на Роналдо. Също така, на снимката до ферарито, като че ли часовникът е с черна каишка, но може да носи два часовника и този милионният да му е на дясната ръка. Кой съм аз да коментирам тази звезда с анцуг за 4 000?