IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кристиано Роналдо строи вила с гараж за 30 суперколи

Португалецът обаче има проблем – голф-клуб пречи на гледката

Кристиано Роналдо явно започва да мисли за пенсиониране. През септември 2021 г. той купи голям парцел земя в престижния и скъп район на Кашкайш, който се нарича Португалската Ривиера. Намеренията на звездата на световния футбол е да си построи съща там, в която да живее, след като приключи кариерата си, но има един проблем.


Кристиано Роналдо


Строителството на луксозно имение с площ над хиляда квадратни метра ще приключи в началото на следващата година. В допълнение към просторните всекидневни и спални, ще има частно кино и спа-център, стая за игри и офис, вътрешен и външен басейн и гараж за 30 суперавтомобила. Той ще бъде оборудван със специален механизъм за повдигане, който позволява на Роналдо да избере кола само с докосване на един бутон.

Първоначално футболистът е отделил 10 милиона евро за строителството, но поради поскъпването на материалите и желанието на Роналдо всичко са бъде съвършено, бюджетът е удвоен. Единственото нещо, което притеснява звездата на „Манчестър Юн“, е гледката от прозорците. Между бъдещото имение и океана е разположен голф-клуб Oitavos. За да реши проблема, Кристиано ще купи клуба и след това ще го събори, като така всяка от огромните спални в имението му ще има гледка към океана.


Кристиано Роналдо голф-клуб


Адвокатите на Роналдо вече са се срещнали със собственика на клуба и са обсъдили условията на сделката. Според информациите, португалската звезда е готов да приеме всякаква оферта, като парите не са от значение. Приятели на играча твърдят, че Роналдо е перфекционист, който може да си позволи съвършенство.

В допълнение към разрушаването на голф клуба, той също иска да построи частен път до бъдещата си вила, където ще живее с годеницата си Джорджина Родригес и децата си.


0 от 500