IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бодигард на Кристиано Роналдо катастрофира с неговото Bugatti Veyron Vitesse

Струващата над 2 млн долара хиперкола пострада след удар в стена край пътя

Неприятно началото на седмица имаше суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, който е на почивка със семейството си на остров Майорка. Бодигард на футболиста е катастрофирал с неговото Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, съобщават местните медии.


Кристиано Роналдо


Според информациите, Роналдо и близките му са пътували с малък конвой автомобили, като водачът на хиперколата се е опитал да вземе завой с по-висока скорост и се е блъснал в стена край пътя. След инцидента бодигардът е излязъл от колата, за да продължи пътуването си с футболиста, оставяйки други служители да се оправят с последствията.

Вестник Daily Mail посочва, че ударът е в дясната предната част на Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, което ще се нуждае от сериозен ремонт. В разговор с британското издание охранителят е поел пълната вина за инцидента. По-късно той е дал показания и пред полицаи, като всички обстоятелства около случилото се са изяснени.

 

Así ha quedado el Bugatti de Cristiano Ronaldo tras estrellarse en Mallorca https://t.co/2mPyTvA0Ln

— Diario de Mallorca (@diariomallorca) June 20, 2022

 

 


Освен скъпото Bugatti футболистът е транспортирал до Майорка и още една от най-новите и ценни придобивка в автопарка си – Mercedes-Benz G-Class, който получи като подарък за рождения ден от жена си. Предполага се, че по време на катастрофата Кристиано е пътувал именно в този автомобил.

Снимки: Twiiter


 

 

 

0 от 500