IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подарък за празниците? Часовник Bugatti за 2 млн евро

Американски колекционер на автомобили си подари уникален Jacob & Co в комбинация с Chriron

Ако сте закъснели с коледните подаръци и искате да се извините на някого, този часовник Bugatti със сигурност е правилното решение. В неговата основа е „базов“ модел на фирмата Jacob & Co, която обаче предлага и уникален екземпляр, с какъвто вече разполагат Кристиано Роналдо и колекционерът на автомобили Мани Хошибин. 


Bugatti часовник


И двете устройство определено са недостъпни като цена за мнозина, но специално второто е на път да се окаже и най-скъпото в света. Часовникът на Хобшин е наистина уникален, точно като неговото Bugatti Chiron, персонализирано от парижката модна къща Hermés. 

Всъщност Jacob & Co са персонализирали часовника със същата цветова комбинация Craie (тебеширеното бяло, проектирано специално за тази кола) и червено на хиперавтомобила, като са добавиха надписите 1/1 и "Piece Unique", за да подчертаят силно ексклузивността на продукта.


Bugatti часовник


Стойността на часовника надхвърля повече от два пъти 900 000 евро, който струва този,  поръчан от Роналдо (на втората снимка) и комбиниран с неговото Bugatti La Voiture Noire. 

Ако бюджетът ви е ограничен и човекът, на който ще подарите хронографа, няма Bugatti в гаража си, то можете да се "задоволите" с базов екземпляр. Той  също има миниатюра на W16 двигателя вътре в циферблата, но цената е по-достъпна - около 300 000 евро.

Още снимки на невероятния колекционерски часовник – вижте в галерията:


0 от 500