IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley предлага часовник на цената на ново Audi A7

Серията Breitling Tourbillon излиза в ограничен тираж от 25 бройки

Автомобилният производител Bentley пуска на пазара часовник, който струва колкото нов автомобил дори от по-висок клас - като Audi A7 Sportback, например. От модела Breitling Tourbillon ще бъдат произведени само 25 бройки, всяка на цена от 49 000 евро.


Breitling Tourbillon


Идеята за направата на часовника е на Вили Брайтлинг, внук на основателя на едноименната компания. Именно тя създава модния аксесоар, чието пълно име е Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition. Това е версия на оригиналния модел, произвеждан през 40-те години на миналия век.

Корпусът на хронографа е с диаметър 42 мм, като в него е инкрустирано 18-каратово злато. Каишката е от скъпа крокодилска кожа в специален "меден" цвят. Задният капак е прозрачен, за да може да се вижда, как работи самия механизъм. Стъклото пък е от сапфир, а циферблатът е в зелено - състезателния цвят на Bentley.


Breitling Tourbillon


Новият часовник може да работи около 55 часа без навиване, като издържа гмуркане под вода до 100 метра. Устройството вече се предлага от дилърите на марката в Европа.

Снимки: Bentley

0 от 500