IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Велосипед и часовник в стила на Lamborghini Huracan Sterrato

Колелото ще струва около 15 000 долара, докато от хронографа ще бъдат произведени само 28 бройки

През ноември 2022 г. Lamborghini представи офроуд Huracan Sterrato - вариант на спортен автомобил, който трябва да се превърне в междинна връзка между чистокръвното купе Lamborghini Huracan и кросоувъра Lamborghini Urus. Последният нов автомобил с двигател с вътрешно горене в историята на италианската марка ще бъде произведен в тираж от 1499 бройки.


3T Exploro Racemax x Huracan Sterrato


Естествено, за спортната кола мигновено се появиха всякакви аксесоари в стила на модела - включително някои много скъпи и ексклузивни. Първа реагира американската модна марка RHUDE с колекция облекла, вдъхновена от спортни автомобили. Тя включваше якета, карго-панталони, пуловери, тениски, шапки, спортни чанти и други аксесоари, а след нея на пазара излизат велосипед и часовник в духа на новото Lamborghini.

Италианският високотехнологичен производител на велосипеди 3T представи офроуд-велосипеда 3T Exploro Racemax x Huracan Sterrato. Неговата рамка е от въглеродни влакна, а предната вилка, спирачките и кормилото са проектирани специално за новия модел, както и гумите Pirelli Cinturato Gravel M 700c.
Боядисано в комбинация Verde Gea, която съчетава матово маслинено и матово черно с червени акценти, колелото препраща именно към един от автомобилите на Lamborghini, представени по време на изложението Art Basel Miami.


Sterrato часовник


На свой ред швейцарската компания за часовници Roger Dubuis, която от много години си сътрудничи с италианската марка, по случай премиерата на Huracan Sterrato анонсира специална версия на ексклузивния хронограф Excalibur Spider Huracan Monobalancier. Часовникът се отличава с черен и оранжев дизайн, препращащ едновременно към много модерни модели на Lamborghini.

Тиражът на велосипеда не е ограничен, а цената на такова превозно средство ще бъде 15 000 долара. Цената на хронографа Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan Monobalancier не е обявена, но се знае, че ще бъдат направени само 28 бройки.


Снимки на велосипеда, вдъхновен от суперколата - вижте в галерията:


0 от 500