IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari Purosangue се съчетава най-добре с часовник за 1,5 млн долара

Кристиано Роналдо показа две от най-новите си и най-скъпи придобивки

Кристиано Роналдо е един от най-добре платените спортисти на света, като има собствена марка облекла, а освен това е почитател на скъпите и луксозни автомобили. Стойността на колекцията му от коли, която расте непрекъснато, вече надхвърля 20 млн долара.


Кристиано Роналдо


През уикенда португалската суперзвезда посети мача за абсолютната световна титла в бокса между Александър Усик и Тайсън Фюри, игран в Риад (Саудитска Арабия). Роналдо беше сред ВИП-гостите на събитието, като напълно естествена привлече вниманието на посетителите и на медиите.

Кристиано пристигна с ново си Ferrari Purosangue, което съчета с доста „скромно“ облекло на Gucci за 4000 долара. На ръката му обаче се вижда един от най-скъпите часовници в света - Franck Muller Tourbillon Trumps Van Cleef & Arpels. Той е от специалната серия „Serti Mysterieux“ и струва 1,5 млн долара. Ако се чудите защо цената е такава - часовникът е направен от 18-каратово бяло злато и в него са вградени 424 диаманта и рубини.


Кристиано Роналдо


Що се отнася до Purosangue, това е едно от последните попълнения към колекцията на Роналдо. Португалецът показа за първи път колата през януари, като според запознати тя му е струвала над 500 000 долара заради екстрите и оборудването, които е поръчал. Автомобилът е в тъмносин цвят - най-вероятно Blu Scozia, комбинирана със светъл интериор (Crema).

Както е известно, Purosangue е първият автомобил на Ferrari с четири врати и четири места, като е базиран на същата платформа като Ferrari Roma. Мощността идва от V12 с атмосферно пълнене, осигуряващ 725 к.с. и 716 Нм въртящ момент.


0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Аз да ви обадя ( преди 4 седмици )
    Кварталните бегове и те са на този принцип - в джоба си носят телефон по-скъп от бангията паркирана пред блока
  • #10
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 1 месец )
    Дет се вика по Бай Ганьовкси - имал бол пари, дал. Доколкото си спомням наскоро дилър на Ферари изгони някакъв богаташ, щото парадирал из шоурума по анцуг . Ама Роналдо си е Роналдо. Евала за таланта и труда! Успял човек е. Легенда! На него и по слипове да се яви - ще му дадат каквото Ферари си поиска. Заслужил си го е всичко това което има. И парите и уважението и статута на мега звезда. Но кича си е кич и това не може да му се отрече. Абе хаирлия да е и да се кефи на живота.
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Емил ( преди 1 месец )
    Коментари на травестити,не постигнали нищо в живота си!
  • #8
    8 rate up comment 0 rate down comment
    шаренко обичаме сите ( преди 1 месец )
    Роналдо е много представителен по анцуг , ферарито много му отива - баш баш !
  • #7
    6 rate up comment 5 rate down comment
    модерно е затуй бъди ( преди 1 месец )
    понеже вече е модерно да си епдал и затова мъжкия часовник изглежда така
  • #6
    0 rate up comment 6 rate down comment
    я да питам аз ( преди 1 месец )
    Това ново ферари го изкопираха от стара Mазда ( само да напомня, че тя излезе на пазара 2018-та година, (далеч преди ферари да имат идея за SUV) и заслужават съд за наглото копиране на дизайна ;) Те знаят да съдят наляво и надясно всеки, който им е неудобен, а за този чудовищен катаклизъм какви ще бъдат последствията за спагето-минето-производителите ? Честно казано на фона на цялата им история ( която уважавам ) изведнъж накрая такова умопомрачително наакване ??
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 1 месец )
    Да, да, не си расист. Всички сме и това е ОК.
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    1-ви, и двете снимки в статията не са от посещението му на боксовия мач! Часовника , че изглежда дамски е вярно.
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Лудория до // ( преди 1 месец )
    Забелязал съм, че колкото е в по-тъмни краски цвета на кожата на даден индивид (не съм расист, само да отбележа), толкова по-ярки и по-блестящи дрънкулки си закача по тялото. За анцуга не ми се коментира, че май това е новия официален стил - чаршаф, пола за мъжете или анцуг... времена...
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 месец )
    Не е първия автомобил с 4 врати на Ферари. Първия сериен определено, но не и първия въобще. Попитайте султана на Бруней, ще ви разкаже за Ферари с 4 врати, Ферари комби и подобни...