IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как изглежда златен Rolls-Royce в реалния живот?

Собственикът на този Phanthom е неизвестен, както и цената (ВИДЕО)

Светът на луксозните автомобили е пълен с невероятни машини, като някои от тях извеждат нещата на съвсем ново ниво. Сред тях е масивен Rolls-Royce Phantom, покрит със злато. Естествено, колата е направена по поръчка, а самата й поява в социалните мрежи предизвика огромна дискусия.


златен Rolls


Златният Phantom се появи за първи път в Instagram акаунта carskingdom.1. Публикацията показва внушителен автомобил, паркиран в нещо, което прилича на гараж от супер висок клас, а златното му покритие блести под светлините. От решетката до колелата, всеки сантиметър е щателно покрит с благороден метал, подсказвайки, че собственикът му е най-малко милионер.

Остава мистерия кой е той, но слуховете сочат към шейх Хамад бин Хамдан Ал Нахаян, колекционер на автомобили, известен с скандалния си вкус. Шейхът притежава една от най-шантавите колекции на планетата, включително най-големия SUV в света и Hummer, до който оригиналният американски всъдеход изглежда като играчка.



Изчисляването на точната цена на златния Rolls-Royce е невъзможно, тъй като това е еднократна бройка, а не нещо, което го има готово и само трябва да се поръча на британската марка. Само за сведение, обикновеният Phantom започва от 450 000 долара

Постът на carskingdom.1 само подхранва мистерията, като за много кратко време събра 1,7 млн гледани, 100 000 харесвания и над 500 коментара. Хората определено са очаровани, въпреки че някои от тях не харесаха външния вид на колата. Факт е обаче, че този Rolls-Royce Phantom вече се превръща в легенда в света на автомобилите - отличен пример за това колко далеч могат да стигнат границите на лукса и въображението.


0 от 500