IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X6 M получи украса от карбон и злато

Екстравагантният екстериор е по желание на клиент на ателието Manhart

Компанията Manhart представи поредния си проект за доработка, който този път е за BMW X6 M. Експертите от ателието са надминали себе си, като баварският SUV получава не само допълнителна мощност, но и уникален вид, който е постигнал с добавка на бодикит от въглеродни влакна и злато.


MHX6 700 Gold Edition 01/01


Проектът MHX6 700 Gold Edition 01/01 увеличава мощността на 4,4-литровия туин турбо V8 двигател от 625 к.с. и 750 Нм до 730 к.с. и 900 Нм, като това е постигнато благодарение на поставяне на нов блок за управление на мотора MHtronic и спортна изпускателна система .

Други технически модификации включват или понижаване на окачването с 30 мм с помощта на пружини H&R, или инсталиране на регулируеми койлоувъри KW Suspensions.


MHX6 700 Gold Edition 01/01


Най-важното в една кола обаче е нейният външен вид. В случая клиентът е пожела да оборудва своя кросоувър с агресивен аеродинамичен бодикит, изработен въглеродни влакна, като към тях са добавени частици от истинско злато. Люспи от благородния метал се виждат с просто око, а екстериорът на автомобила е допълнен от традиционните за проектите на Manhart златисти стикери. Този път те са комбинирани с нов тъмно лилав цвят на купето.

Салонът на спортния SUV остава напълно стандартен, тъй като базовият интериор на BMW X6 M Competition е бил напълно достатъчен за клиента и той е пожелал да не се правят промени.


Още снимки на екстравагантния SUV - вижте в галерията:


0 от 500