IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет превозни средства за вашата почивка

Кемперът избута караваната в ъгъла, вановете преживяват бум

Няма съмнение, че кемперите преживяват пазарен бум в света. Така ги наричаме, но експертите предпочитат да ги определят като превозни средства за отдих. И дават точна категоризация в пет вида.


кемпери


През летните месеци на пазара в Италия миналата година, например, е имало ръст от 22,7 процента и на продажбите, и на наемите. И ако по време на ковид пандемията, кемперът даваше свобода и безопасност, то сега определено става въпрос за траен интерес към този начин на почивка. Акулите в бизнеса нямаше  как да не реагират. Volkswagen например представи California Concept през август 2023 г. Текущата година също трябва да върви добре, като първоначалните заявки вървят нагоре, а броят на хората, които за първи път наемат или купуват кемпер, нараства бързо.

Тъй като няма само едно превозно средство за отдих, продуктите на пазара покриват почти всяка нужда и бюджет. И винаги имайте предвид, че ценовият диапазон е широк,  тъй като възможностите за персонализиране са огромни. Все пак ето ви в помощ петте основни вида превозни срества за почивка, от които да изберете своето.
 

Пет превозни средства за вашата почивка (ГАЛЕРИЯ)


 

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Смех ( преди 2 седмици )
    Да айо искаш почивката ти да мине в шофиране с огромен разход докато стигнеш заветбата точка поседиш 15 минути и пак обратно че отпуската ти към края си.От това по-голямо безсмислие има ли?!