IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кемперът на Джеймс Бонд се научи да плава

Впечатляващата амфибия се продава в два размера

Удивителен кемпер в стил „Джеймс Бонд“ може да се движи по суша и вода! Известен с името Sealvan, той развива 21 км/ч в морето. Цената на тази амфибия е 70 000 евро.


Sealvan


Кемперът може да плува неограничено в сладководни води, но не повече от три месеца в морски. Sealvan има панорамни прозорци и прибиращ се покрив, като същевременно се предлага в два размера. По-малкият модел е с дължина 4,2 метра, като цените му започва от 30 000 евро. А по-голямата версия , която е дълга 7,5 метра, стартира от 70 000 евро.

Sealvan беше представен за първи път като прототип миналата година и вече е на пазара в няколко части на Европа. По-големият модел, предназначен за семейна почивка, разполага с две зони за сядане, кухня и място за до четирима души. Салонът е разположен в предната част и е оборудван със зона за сядане във формата на полумесец, обрамчена от стъклен прозорец.


Sealvan
Sealvan


Впечатляващата кухня включва електрически котлон с две горелки, газова фурна и хладилник с фризер. Пред кухнята можете да намерите баня със специална тоалетна „TMC“ за морски кораби, душ и шкафове за баня. Когато стане време за сън, всекидневните се превръщат в спални, а местата за сядане стават легла.


0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    "..електрически котлон с две горелки, газова фурна и хладилник с фризер." !??! Иванчо , достоен заместник си на Петърчо -олигофрееена! Газовите котлони имат горелки а не електрическите!Масово в кемпери и каравани се ползват газови котлони(това на снимката е по-скоро каравана)! Нещо "гугъл -транслейт" те е подвел:)))