IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Седемте най-добри кросоувъра на годината

Тези коли са вашите, ако търсите компромис между SUV и ниски разходи

Доминацията на европейските пазари е разпределена отчетливо. От една страна са традиционни суперминита и семейни хечбеци – компактни, практични и достъпни. От друга страна имаме SUV модели. Някъде между двете е кросоувърът. 
 
 
Skoda


Какво всъщност е кросоувър автомобил? Това е добър въпрос. В дните, когато повечето SUV-та обръщаха внимание на шофирането извън пътя , кросоувърът обикновено беше кола със стилистика на SUV, предназначена за асфалта.  Днес SUV автомобилите са масови и ставата все по-популярни. Повечето се карат почти изключително по асфалтов път, а офроуд способностите им остават на заден план.

Къде остава скромният кросоувър? Най-общо казано, това са конвенционални компактни автомобили с леко преобразяване към SUV.  Включително функции като релси на покрива и т.н. След това идват коли, проектирани от самото начало да съчетават дизайнерски елементи от супермини и SUV. Кросоувърът е идеална комбинация за онези, които търсят малко SUV стил и по-висока практичност при каране с ниски експлоатационни разходи. И определено шофиране на път.

Експерти на autoexpress.co.uk пробваха абсолютно всички кросоувъри на пазара в Обединеното кралство, за да изберат седемте най-добри.


 Седемте най-добри кросоувъра на годината (ГАЛЕРИЯ)
 


 
 
 

 

0 от 500