IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW ще пусне 40 нови модела за пет години

Марката разчита основно на електромобили, но няма да изостави колите с ДВГ

BMW ще пусне 40 нови модела за пет години. Баварската марка обяви грандиозните си планове по време на дилърска конференция, проведена в Лас Вегас.
На присъстващите бяха показани концепции за бъдещи електрически превозни средства, като целта на бъдещата гама модели на ток е да се конкурира със световните производители на електромобили, включително Tesla.


BMW


Въпреки факта, че BMW ще разчита много на електрически автомобили от 2024 г., компанията няма да се откаже от двигателите с вътрешно горене. През следващите години марката ще пусне актуализиран седан 7-Series, както и фейслифт на кросоувърите X3 и X5. Освен това BMW ще продължи да разработва шест- и осемцилиндрови двигатели.

От компанията подчертават, че бъдещото развитие на транспорта, захранван с батерии, ще става постепенно, като то ще зависи изцяло от изискванията на пазара. В същото време BMW вече продаде милион изцяло електрически превозни средства, а ръстът на популярността на „зелените“ модели се е увеличил с 40% през първото тримесечие на тази година.

В средата на март BMW показа концептуалния електрически кросоувър Vision Neue Klasse X. Моделът трябва да влезе в производство през следващата година, като той ще бъде първият от поредицата електромобили, изградени на новата платформа Neue Klasse.


0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Бат пеню ( преди 2 седмици )
    Некой не си купува тея нещо наэподобия на коли полестера можи да фалира но ми е се тая за него важна ебмв не това китайско шведско нешо но вие ще ми трите коментара язе сам сигурен
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    КондЮ ( преди 2 седмици )
    значи гъзарите купили нов модел няма да са дълго с най-новия модел и ще трябва постоянно да сменят с по нов...иначе гъзарията спира да топли
  • #9
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 8 ( преди 2 седмици )
    Не знам откъде черпиш информация, но продажбите не електрически коли са повече от миналата година и всички прогнози са, че в края на годината ще има ръст. Така че я пак кажи кой трябва да се замисли.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Дори за тенденция.. важи същото. Полестр са ръба, БМВ продават? Като цяло отчетени по малко продажби, и ти твърдиш че тендецията е че пазара се развива? Я си помисли пак...
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 6 ( преди 2 седмици )
    Аз пиша за тенденция в пазар без субсидии. Някои предричаха срив, а се получава точно обратното.
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    5ти, айде пак тази полемика. Ако съм продал мин. година 1000кг круши, и 10 000кг ябълки, а тази 1400кг круши и 11 000кг ябълки - имам съответно +40% и +10%, но аз все още продавам много повече ябълки нали? Дали клиентите си мислят, че крушата е по-добра?! по твоята логика да, но според мен, ябълките все още се радват на по-голямо търсене
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До 2 ( преди 2 седмици )
    Нито си карал, нито си се возил в електрическа кола, нали? Иначе нямаше да пишеш щуротии. Миналата година БМВ продаде рекорден брой електрически автомобили. Тази имат 40% ръст за първото тримесечие. Дали клиентите им вече не се ориентират кой е по-добрият избор.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Мисля, че нещата са точно обрантото при БМВ - разчитат на ДВГ, но не изоставят и е-моделите.
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    2-ри, разбира се, че са наясно, колко пътуват и подобни. И имат достъп до нет, и най-вероятно споделят, но по други форуми (английски, немски...според езика който говорят).
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Твойте колеги, нямат ли достъп до интернет, да споделят тука това онова. Все за някакви колеги четем, като купуваха е коли, не знаеха ли колко ще карат?