IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 топ скутера за хубавото време

Япония, Тайван и Италия са без конкуренция на пазара

125-кубиковите скутери винаги са били доста разпространени и пълнят улиците при хубаво време. Може да изкарате категорията А1 за тях още на 16 години - при условие, че не шофирате моторч с по-голяма мощност от 11 kW и с отношение мощност/тегло, което не превишава 0,1 kW/kg.
 
 

скутер

Разбира се, има логични ограничения за използването им извън градовете у нас, докато в Европа законите варират от пълна забрани по скоростни пътища до по-либерални виждания. И тук се очакват промени в законодателството на ЕС.

Но за града те са безценни със своята икономичност, лесно паркиране, безгрижно промъкване из задръствания. На цена, която е несравнима и с най-евтината кола.


10 топ скутера за хубавото време (ГАЛЕРИЯ)

 

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До#2 ( преди 2 седмици )
    Ако наистина не разбираш какъв е проблемът, то си много зле ментално. Мерните единици за определени държави и региони са едни, а в други са други. Когато ти се налага да пресмяташ нещо и да мислиш, че е ок, когато може да ти се каже директно в местната парична единица, то нещата в мисловното ти блато не са никак добре. А #3 си пак ти. Не е добре сам да се хвалиш. От психична гл.т. е катастрофа. Хубаво е да посетиш специалист вместо да се правиш на умник.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Проблемът нямаше да е никакъв ако бяхме в Австралия например, където конвенцията за разход е километри за литър и хората са привикнали с тази мерна единица. Ако ще правим преобразувания към л. за 100км, могат направо да ни го напишат в мили за галон например, или оки на 1000 лакета.
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Руди ( преди 2 седмици )
    Добре казано, иначе зора е да се хейти за всичко. Нямам думи направо.
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    ? ( преди 2 седмици )
    Какъв е проблемът разхода да е 45.7км/л?Ако ти не можеш да го обърнеш в л/км е отделен въпрос.
  • #1
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    "Декларираният разход е 45,7 км/л., ..."Аз мислех, че само Петър е некадъреен, но явно конКУРенцията не спи"))