IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Турци направиха евтин електрически скутер с оригинален ретро дизайн

Lampago напомня на мотоциклет с кош от 50-те години. Има врата и заден багажник

Турският производител на мотоциклети Lampago представи новия си модел - бюджетен електрически скутер Electric Trike. Иновацията прилича на представите за извънземно от 50-те години на миналия век.


Lampago Electric Trike


Машината беше обявена на уебсайта Rideapart, където се посочва, че дизайнът е направен в стила на 50-те години. С дизайна си Lampago Electric Trike наподобява ретро колички или детски коли от атракцион.Триколесният скутер разполага с опростено тяло в ретро стил с голям кръгъл фар и една врата от лявата страна.

Вътре са разположени два удобни стола с облегалки за глава, а пътникът седи по-високо от шофьора. Има също дигитален инструментален панел и малък багажник, подобен на чанта, поставен отзад. Електрическата тротинетка Lampago е оборудвана с двигател с мощност от едва 1.35 конски сили (1 kW).


Lampago Electric Trike

Lampago Electric Trike


Максималната му скорост е ограничена до 45 км/ч, а товароносимостта му е 200 кг. Малка батерия от 30Ah осигурява пробег от 40 до 70 км с едно зареждане и може да се зарежда у дома за около 3 часа.


0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Вин ( преди 8 месеца )
    При тях е добре, че са голям пазар и ако се хареса нещо, няма нужда първо да се утвърждава на външния, а са и националисти! Например ел. СУВ -а им се търси много и отложиха износа, поради липса на капацитет.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Намерих някаква страница, в графата "за нас и екипа" има един абзац общи приказки и 3 имена. До колкото разбирам е на 12 волта защото батерията е литиева или гел(разбирай автомобилен акумулатор). Цената по днешен глокс от 6200Евро.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    На колко волта работи, защото 30 ампер часа не е малка или е 3.