IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda с жест към феновете - възкреси скутера Motocompacto

Нестандартното возило предлага пробег от 20 км при максимална скорост 24 км/ч

След като успя да спечели сърцата на хиляди привърженици на двуколесните превозни средства със сгъваемия JDM през 80-те години на миналия век, сега Honda предлага Motocompacto – нов, изцяло електрически скутер, вдъхновен от своя предшественик, носещ същото име.


Motocompacto


Машината, която тежи около 20 кг, може да се свие в по-малка форма с ширина от 9 см, височина 53 см и дължина 74 см. Скутерът е достатъчно компактен, за да бъде прибран в багажника на колата или да бъде превозен с обществен транспорт, като разполага с вградена дружка за носене.


Motocompacto предлага пробег от близо 20 км при максимална скорост 24 км/ч. Това е семпла малка алтернатива на електрическия велосипед, подходящ за хора с тегло до 120 кг. Изтощената батерия може да се зареди напълно за 3,5 часа със стандартен 110-волтов щепсел.


Motocompacto


Tesla отдавна доказа, че по-устойчивите транспортни опции се използват само когато наистина могат да развълнуват хората, а приятният, правоъгълен дизайн и светлите акценти на Motocompacto му придават истинска индивидуалност. Изглежда странен и различен от другите скутери, но се опира на това, като Honda рекламира неговия дизайн като идеалното платно за стикери, ваденки и персонализирани лога.

Най-силният коз на Motocompacto обаче е достъпността. При цена от 995 долара той е по-евтин от повечето електрически велосипеди. Много от тях предлагат по-високи максимални скорости или по-голям пробег, но това е наистина солидна опция за транзит. 

 

0 от 500
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    TDI ( преди 7 месеца )
    Ако ме накаже господ да карам тротинетка, може да е ***, ама ще взема тази, поне е хонда, не цун кайхуй или там каквито китайски *** продават
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    В семейство Симпсън отиват в музея на бъдещето и една електрическа кола казва "здравей аз съм ел кола, не отивам много далеч нито бързо и ако ме шофираш ще те мислят за Gей", ами ако видиш някой да язди този куфар, няма как да го помислиш за нормален.
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    майко, Segway Ninebot и Xiaomi , какви практични. бъзи и доказани ел тротинетки, имат тия излизат с 20 кг ръбат куфар на който трябва да седиш.
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Докторът ( преди 7 месеца )
    Наистина е по-добре цял живот да ходиш пеша, отколкото на това нещо.
  • #1
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Скъпа и тежка тротинетка