IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11-те най-добри коли за сериозни пътешественици

Тези сравнително достъпни коли минават много километри с малко пари. Естествено, всичките са дизели

Хибридните двигатели стават все по-разпространени на автомобилния пазар, но дизелът отказва да се предаде. И продължава да си има верни фенове.
   
   
дизел
     
  

Моторите му са много популярни особено сред купувачите, които изминават повече километри годишно, независимо дали става въпрос за командировки, или за семейни ваканции. Без да влизате в сервиз.

Подбрали сме най-добрите варианти, които ще се справят безгрижно с над 20 000 километра на година, побират огромно количество багаж. И все пак - остават в средния ценови диапазон. Поне ако вземате средна европейска заплата.
 
     
11 дизелови коли за големи пътешественици (ГАЛЕРИЯ):


 
 

 

 

0 от 500
  • #19
    1 rate up comment 1 rate down comment
    кокроач ( преди 1 месец )
    и Волво ХС60 ... некомпетентна платена реклама, особено тази на италианския измислен джип
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тези високи хечбеци не са добра идея за дълги пътувания. Не са стабилни и имат висок център на тежестта. Разход на гориво е висок и имат малък багажник. От 15 г. Обикалям из Европа и части от Азия с кола и мога да ви кажа, че най-доброто е комби поне 150 -до 250 кс. Да е нова и комфортна. Ако е и 4
  • #17
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Sameman ( преди 1 месец )
    Дълъг път за "пътешественици" само комби/повдигнато 4х4 комби (ако ще се ходи по балкани и каширани плажове) с относително мощен двигател.
  • #16
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Pandizcho ( преди 1 месец )
    Обиколка из Европа със БМВ 530 ГТ е безпроблемно,багаж,хора!на дълъг път почти всички харчат нормално като гориво.
  • #15
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тая цена от 32000 евро за типото не знам от де сте я взели, но такова може да се купи на 2 годиини и 20 000 км за 15 000 лв. Тук последно ги продаваха нови по 24000 лв.
  • #14
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Повечето комбита дето са из горубляне са били на търговски представители - въртят по километри като берлинско такси и след 4 години и 300хил км ги пращат нов внос в бг. Такива коли ползват за дълъг път,
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    aaa ( преди 1 месец )
    Абсолютно са прави колегите по-долу, че за дълъг път трябва един клас нагоре да са колите, Туарег, Х5, Q7 т.н.От изброените Тигуан става ( правил съм 3 пъти обиколки из Европа по 4000км с 4 човека в колата), но със 190кс (карал съм 150кс. .. не стигат). Купето отвътре е изключително просторно и за човек 190см
  • #12
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тази класация е някаква смешка. Ама вие сериозно ли? Това са табуретки, които са за къси и средни разстояния, а не за дълги. А колкото до дизелите, то те са последното нещо, което ви трябва за дълъг път. Да старите дизели бяха работни коне и нямаше особени проблеми с тях и не бяха капризни, но новите изобщо не са така. Не случайно някои марки препоръчват да не се зарежда нафта в определени държави, защото двигателите им са много чувствителни към горивото и дюзите заминават, а те колко са евтини.
  • #11
    13 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    На дълъг път с псевдо джипки и комбита със 130 коня- страшен кеф
  • #10
    8 rate up comment 3 rate down comment
    fdghhh ( преди 1 месец )
    до #7... след изминати около 80к км с Карок ... не бих се качил повече на Октавия :)